Hittade lite rolig statistik på Funbeat. Sen jag startade registrera min träning där den 17 aug fram till årets slut så har jag registrerat in 3775 minuter träning. Det blir i snitt 1 timme varannan dag eller 30 minuter om dagen. Känns mycket bra. 30 gruppträningspass och 12 PT-timmar. Sen är det väl mest uppvärmning och jogging.

Sen har jag lagt in en plugin i bloggen som räknar besökare…. Har inte velat ha en tidigare men sen kom nyfikenheten och den tog över. Anledningen till att jag inte ville ha en är att jag kanske får prestationsångest om jag vet hur många som tittar in. Att jag måste skriva ofta och bra. Bloggen är ju i första hand en hjälp till mig, att peppas och få motivation. Sen att den inspirerar och motiverar andra är ju en enorm bonus som ger mig massor det med. Men visst är det lite läskigt att se att det idag har varit inne 130 olika personer. Sen är det väl som alltid att jag är nyfiken på vilka som är inne här och läser. 2 snälla läsare har skrivit kommentarer idag och det tackar jag för. Ni andra 128, er tackar jag också, kul att ni tittade förbi, hoppas ni gillade vad ni läste och välkomna tillbaka en annan gång. Jag är själv en sån som läser många många bloggar utan att kommentera så jag vet hur det är. Men om ni känner att ni vill säga hej någon gång så är det fritt fram. =)

3 Thoughts on “Lite rolig statistik

 1. Jag läser varje inlägg du skriver och skriver en liten kommentar när jag känner att jag har något att tillföra! 🙂 Tror att många som är här inne hämtar kraft och inspiration, för du är och har varit fantastisk!!

  God fortsättning och kram!

 2. Du är sjuuuukt duktig tjejen! 🙂 Jag kikar in så fort du skriver.
  Hur blir det med vägning? Fortsätter du väga in dig? Ser att det stått still sedan 20 december (och jag klandrar dig inte, jag ville inte heller väga in mig efter julen, hahaha).

  Lycka till med dina sista kilon.

 3. Jag läser allt du skriver. Det är roligt att följa dig.
  Du är en stor inspirationskälla!
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation