Idag var det dags att träna med PT Tess. Klockan 10 var det bestämt sen tidigare och med mina ganska sena vanor här på semestern så var redan det jobbigt nog. Igår  fick jag ett SMS där hon frågade om jag kunde komma en timme tidigare. Tänkte att det var ett bra tillfälle att vrida tillbaka dygnet lite nu när jag ska tillbaka till jobbet om två dagar. En övning in i styrketräningen så svettades jag så det rann. När timmen var slut så var mitt hår helt blött. =) Så kan det bli om man sover för lite innan träningen.

Passet var annars grymt bra. Benen stod på agendan och det första jag tänkte på var att jag kanske inte skulle ha utmanat mig själv så mycket på BodyCombat passet i går kväll… Bensektionen i den nya koreografin är inte nådig. Med tanke på hur det känns i rumpa och lår redan nu 12 timmar efter PT-träningen så kommer jag troligtvis inte komma upp ur sängen i morgon. Ajaj… =)

Hann med en hel del under passet. Om jag försöker mig på en förklaring till passet så ser det ut så här. Först 10 minuters uppvärmning på sittande cykel. Sen 3 set av följande

 • benböj i Smith maskinen
 • Frontbox (?), man håller fram armarna och liksom lägger stången framför halsen på axlarna, där det blir en liten grop, har en bänk mellan benen, knän och tår pekar lite utåt och så jag sätter mig ner långt bak i varje böj och försöker hela tiden ha en rak rygg. Typ som denna.
 • Raka marklyft, första två seten med hälarna utåtpekande.
 • Marklyft
 • Benspark i maskin
 • TRX utfall, typ som denna, gjorde den förra gången och den var lika svår denna gång. Balansen är viktig och den mördar dina lårmuskler. =)
 • TRX Suspended crunch: se denna video: jag står i planka med fötterna fast i TRX-banden och drar sen in knäna under magen.
 • TRX Hip press: se denna video

Med största sannolikhet kommer jag ha grym träningsvärk i morgon. Yes!

One Thought on “Träning med PT

 1. Så skönt med ett sådant pass. Avundsjuk.

  Bra jobbat med jämnvikten med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation