På Nyårsafton hade jag en date med PTn. Klockan 11:00 var jag redo och uppvärmd av 15 minuter på sittcykeln. Armarna mina har inte repat sig ännu. Träningen bestod av följande, som vanligt har jag lite dålig koll på vad övningarna heter exakt men typ så här var det:

  • assisted pull ups i maskin
  • dips mot hög bänk i superset med att
  • kasta ner medicinboll mot golvet i 1 minut
  • biceps curl i maskin
  • 15kg stång, biceps curl/barbell curl
  • french press med hantel 7kg
  • tricep pushdown med snöre.
  • Bamsecurl, rolig övning som man kände sig stark i, rolig att se i speglarna. =) Lite svårhittad på nätet men typ så här fast  jag slutade där innan han börjar vrida på händerna på vägen ut.
  • avslutade med plankan med vandrande armar/ben.

Ett ordentligt pass, skakiga armar efteråt vill jag lova. 3 set av varje övning blir totalt 27 set, nice. Är extra stolt över att jag efter passet ställde mig på crosstrainern och körde i 30 minuter. Tack vare ett program på TVn så gick 20 minuter utan att jag ens märkte det, sen körde jag 10 till.

Idag köpte jag broddar till joggingskorna så nu snart blir det vinterjogging. Härligt! Undrar lite hur jag ska klä mig men jag hittar nog på något. Tajta hellånga byxorna under mina andra långa byxor kanske. Funktionströja med lång ärm underst, fleece och sen vindtät jacka. Mössa och vantar förstås. Är nog fötterna jag kommer frysa om mest skulle jag tro.

One Thought on “Nyårsträning

  1. Du är grym! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation