Nu när man är tillbaka i rutinerna efter all ledighet så är det enklare att få till träningen tycker jag.

Förra veckan tränade jag 3 gånger. Även denna veckan är det träning inplanerat 3 dagar. Gillar att se det i kalendern, annars är det enklare att skjuta upp det. Ett annat tips är ett av de enklaste tipsen; packa träningsväskan dagen innan så den står redo i hallen.

Jag tränar ihop med min kontorsgranne som just nu är studieledig men kommer in till jobbet för att träna med mig. Det är absolut toppen att ha någon att träna med. Så mycket hänger på att man får det där sms:et där det står “Kör vi i morgon klockan xx:xx?” Då vill man inte vara den som bangar. Så tack för att du vill träna ihop, Miss S. =)

Vi kör mycket kondition just nu, tidigare har vi haft perioder med styrketräning och senare yoga, men just nu är det löpmaskinerna som lockar mest. Gymmet ligger nere i källaren på jobbet så det är enkelt att glida ner dit efter arbetspasset.

bild 1-1
Senaste passet i torsdags. Vi har en hel del att snacka om så vi brukar köra intervaller med blandad gång och löpning. Kanon!

bild 2-1

 

Idag var maken och jag en sväng till Heron City i Skärholmen. Nya sportstrumpor är inhandlade. Aldrig testat sådana här tåstrumpor innan. Känns lite ovant men jag hoppas de kan hjälpa mot att jag får stora blåsor på tårna när jag tränar. Köpte två olika varianter av märket injinji på XXL. På bilden syns deras Light weight RUN strumpa, 89kr, och senare har jag en vanlig Original variant att testa också, den var lite dyrare, 149kr. Tycker alltid det är svårt med såna här no show strumpor som de på bilden, de har en tendens att halka ner över hälen så hoppas dessa funkar bra. Nästa pass är inplanerat i morgon kl 16:05 så då får vi se!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation