Ett försök att skaka liv i denna bloggen igen.

Man märker verkligen att jag tappat det de senaste två åren med totalt 22 inlägg under den tiden. Jag sitter ju 100 procent klistrad vid en dataskärm när jag jobbar sen jag bytte jobb för två år sen så att sätta sig framför en när jag kommer hem känns galet.

Motivationen till att träna ligger och pyr någonstans i mig men jag hittar liksom inte gnistan. Chattade lite med Mysmasken här i veckan och hon kände lite samma sak, då jag känner henne och hur hon går igång på att tävla så föreslog jag att hon hittade på någon slags utmaning som sträckte sig under max 10 veckor, typ km-utmaning, viktminskningsutmaning. Ja vad som helst som hon kunde hitta på så skulle jag vara PÅ.

Haha! Morgonen efter så fanns utmaningen publicerad på hennes hemsida. Skoj!!! Bara köra så det ryker. Om någon vecka kommer min träningspartner hem efter semestern och vi har redan bokat in att vi ska köra då. Vi brukar köra styrka och yoga i gymmet på jobbet samt gå hem därifrån någon gång i veckan. Blir kanon!

Kika in på Mysmaskens blogg om ni är sugna på att haka på. Om det fortfarande finns några besökare som hittar hit vill säga. =)

Hej förresten, till er som fortfarande hittar hit!

One Thought on “Ett nytt försök och en utmaning

  1. Pttess on September 17, 2014 at 21:37 said:

    Heja!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation