Rom byggdes inte på en dag, visst var det så?! En kollega hade fyllt 60 och skulle firas på jobbet. Jag hann inte ens blinka innan jag ätit en macroon(?), en bit snoddas och en Noblesse. Hann inte ens tänka efter. Jaja. Nya tag.

Hade i alla fall gått en lunchpromenad under lunchen och hållit mig borta från kakburkarna i övrigt. Fruktskålen är min kompis. Måste bli bättre på att dricka vatten också. Fyller halvlitersflaskan varje morgon. Har jag tur har jag druckit 1/4 när jag går hem…

Apropå något helt annat. Går en kalligrafikurs och idag var det himla skoj. Fick testa att skriva med lite olika färger. Passar bra att öva inför kommande julkort. Tänk att det är november snart. I helgen ställer vi om klockorna och sen är det ju praktiskt taget dags att handla gran. =)

2 Thoughts on “Dag två inte lika bra

 1. Snyggt! Jag är lite kluven inför julen. Två jular de senaste åren har jag mått så dåligt pga depression att jag inte riktigt kan känna glädjen. Jag känner mest press och tvång, och alla andras förväntningar. När man har barn kan man inte lugga under täcket och deppa på julafton liksom. Hoppas innerligt att kommande jul blir enklare på alla sätt.

  Kram, Pernilla

  • Åh vad trist att du haft det så. Vet att en familj satte sig ner och var och en fick säga vad de tyckte var viktigast med julen och då insåg de att det var en hel del som ingen brydde sig om, då är det ju faktiskt saker man kan skippa, om det är sånt som man fixar men ingen direkt saknar om det inte skulle vara där.

   Hoppas denna jul blir lugn och harmonisk för dig. Det förtjänar du.
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation