Dagarna går i ett på det nya jobbet. Jag skulle ljuga om jag inte sa det var jobbigt. Ogillar att inte kunna saker. Men jag lär mig något nytt varje dag. Synd bara att det dyker upp 10 nya saker som jag inte har koll på under samma dag. =)

Idag får jag en liten break från skrivbordet och ska vara ute och åka med de som skriver kontrollavgifter på våra ytor. Solen skiner från en klarblå himmel så det prickades in en bra dag för detta.

Träningen går bra. Får inte in så många pass som jag brukade när jag jobbade skift. Jag orkar helt enkelt inte. Dels vill jag hinna med att träffa David och bästa kompisen ibland efter jobbet, helgerna blir alldeles galna annars. Och ibland känner jag bara att jag är så snurrig i huvudet efter jobbet att jag är glad om jag hittar hem. =)

Utmaningen fick jag av min gamla PT.


Att under september prova alla nya pass på SATS. Har börjat försöka boka in dem men det är köer på alla som är på kvällarna. Plus att jag inte pallar åka hur långt som helst för ett pass. Har åkt till Danderyd de två senaste måndagarna för att gå på PT Tess bodypump. Roligt, har inte gått på hennes pass tidigare. Hon hade bara pass 06:45 tidigare och där är jag inte riktigt än. =) Men jag kommer hem så sent efter de måndagspassen, närmre 21.

Men jag kommer få till det. Det rasslar alltid till i kölistan kvällen innan passet, även om det är 10-15 i kö så brukar man få plats.

3 Thoughts on “Fullt upp och en utmaning

  1. Har du testat Transformer än? Jag var på SATS Danderyd igår och körde det för första gången. Riktigt roligt och väldigt svettigt, kan rekommenderas!

    //Elin (också), som hittade hit på nåt sätt som jag glömt nu….. 🙂

  2. Hur långt har du kommit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation