Idag hoppade jag inte på Tvärbanan som vanligt från jobbet utan styrde i stället kosan norrut och hamnade lite senare i Mörby Centrum. Efter att ha virrat omkring lite i gallerian hittade jag till slut åt vilket håll jag skulle gå. Det är cirka 5 minuters rask promenad från Mörby centrum till det nyöppnade SATS Danderyd.

Min gamla PT kommer numera vara instruktör där och idag var jag inbokad på hennes premiärpass på detta nya center. Det märktes att stället var nytt, skylten hade inte ens hamnat på väggen ens.


Där inne var det nytt och fräscht, men det kändes att inte ens personalen hade hunnit boa in sig ännu. Kikade inte runt så mycket i själva gymmet men en ny sak såg jag, något de visst kallar “buren”. Kring den så håller SATS senaste nytillskott bland klasserna till, SATS Transformer Kanske något som bör testas någon gång.

Det var länge sen jag gick på bodypump och det kommer kännas i morgon vill jag lova. Fegade lite med vikterna, nästa gång blir det tyngre. Fast man vill ju kunna göra övningarna med, framför mig stod en tjej som lastade på riktigt tungt men sen såg det liksom ut som om hon aldrig orkade göra övningarna helt och fullt. Alltså knappt ens från början.

Ja, Tess, jag bokade in mig nästa måndag med. =) så lätt skrämdes jag inte bort. =) Nackdelen med passet är att det är så långt bort, klockan var 20:30 när jag kom hem. Lite småsent.

Det var ju ett tag sen jag tränade nu och jag hade glömt bort en sak. När man inte tränar så känner man sig trött och seg. Men när man åker till tex andra sidan stan direkt efter jobbet och går och tränar så känner man sig pigg efteråt. Det ger verkligen em grym kick. Det hade jag glömt.

3 Thoughts on “BodyPump på nyöppnade SATS Danderyd

 1. PtTess on August 28, 2012 at 07:46 said:

  Haha, ja inte ångrar man de genomförda passen. Inte står man och svär efter löprundan och säger-varför gjorde jag det..;)

 2. Precis så är det! Är man trött och seg ska man träna, då blir man pigg 🙂

  Kram, Pernilla be

 3. DeadBall

  I DeadBall använder vi en 3 kilo tung, stor och mjuk Dynamax boll.

  GRIT™ PLYO

  Les Mills GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst.

  GRIT™ STRENGTH

  Les Mills GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka.

  TdF-Cycling

  TdF-Cycling består av 4 olika Cyclingklasser inspirerade av de verkliga etapperna Frankrike runt.

  Transformer

  En real kick ass workout som äger rum ute i gymmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation