Så var första dagen på nya jobbet avklarad. Timmarna bara flög förbi fram till halv fyra då all ny information tog ut sin rätt och gav mig en huvudvärk tills jag kom hem och la mig på sängen och blundade ett tag.

Men det har gått otroligt bra. Fick först hälsa på alla men som alltid var jag för fokuserad på att komma ihåg att säga mitt namn rätt för att lyckas komma ihåg någon av de andras namn. Har någon något bra tips på hur man kommer ihåg namn när man hälsar på så många nya så går det bra att dela med sig.

Sen bar det ut i Stockholm på en guidad visning av deras olika garage, kul att se hur de har det jämfört med hur det varit på Arlanda. Jag tänkte dock då och då att jag var där på studiebesök och sen skulle tillbaka till Arlanda och mina gamla kollegor.

Alla som jag pratade med var himla trevliga och lätta att ha att göra med. Timmarna på eftermiddagen fick jag sitta med och lyssna på samtal som kom in. De handlade om allt från folk som ville hyra plats, byta befintlig plats till en annan, avslutad avtal och så var det killen som hade ställt sin bil i ett garage på Söder och sen några timmar senare inte hittade tillbaka till garaget. Förstår inte att jag om ett tag kommer ha sån koll på de olika garagen i stan. =) Spännande!

Nu tror jag att jag ska försöka somna. Morgondagen blir nog minst lika full av information.

Utsikten mot nya jobbet från balkongen i morse.

One Thought on “Första dagen avklarad

  1. Jag fick tipset att upprepa den andres namn samtidigt som man väljer ut ett “särdrag” hos den man hälsar på, typ glasögon, krulligt hår, stora örhängen, väldigt brun, stor näsa etc. När någon sträcker fram handen och säger tex “Olle” så svarar man “Hej Olle, jag heter Elin”. Då vinner man lite tid också istället för att snabbt bara rabbla sitt namn. Så gör jag alltid när jag ringer någon, fast det är mer för att den andre ska vinna lite tid. Så att han/hon är beredd och lyssna på vad jag har att säga. Kul att du trivs på nya jobbet 🙂

    kram, pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation