Rensade lite i listan med mina olika alarmtider i telefonen. Kändes bara bra. I morse gick jag hemifrån 31 minut innan jag började. Det är helt galet.


Känns skönt att gå upp normala tider. Och att kunna komma hem och inte behöva gå och lägga sig på en gång. Dagen gick så otroligt snabbt idag.

Efter jobbet så mötte David upp mig och vi tog med oss middagen och gick och satte oss på en filt vid Trekanten. Sen låg vi där och pratade i över en timme i solen. Härligt med lite värme och mys.

Tänk nu är det redan onsdag och endast två dagar kvar till helgen! Woho!

3 Thoughts on “Alarm

  1. Vardagslyx:) härligt!

  2. I tio år jobbade jag klockan halv fem till midnatt på vardagar och tre till midnatt på söndagar. En extra dags ledighet enbart, 19 arbetsdagar på fyra veckor. Jag sov när andra jobbade och jobbade när andra umgicks. Nu jobbar jag dagtid måndag-fredag sen 7-8 år tillbaka och det är det bästa som hänt mig. Visst är det tufft med långa dagar (åker hemifrån 7 och är hemma kl 18.30) men att vara ledig på helgerna och alla storhelger är underbart. Min svägerska, som är lika gammal som jag, jobbar tre av fyra helger, och alla storhelger, inom äldreomsorgen. Beundransvärt! Jag har 4,5 mil till jobbet, men jag räknar med 45 min från dörr till dörr.

    kram, pernilla be

  3. Va kul med nytt jobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation