Där försvann 11 dagar i ett nafs. Bloggen har varit helt tys, som det brukar vara med viktbloggar när man liksom halkar av banan. Har inte ätit särskilt bra dessa senaste veckorna, har inte tränat lika mycket heller och det resulterar ju bara i en sak. Vågen pekar lite uppåt. I morgon är det jag som hoppar upp på den och verkligen tittar på siffrorna.

Vad har jag hunnit med att göra dessa dagar mer då? Jag har fyllt år, födelsedagen blev en vanlig dag på jobbet följt av en mysig kväll med maken. Sen på helgen så blev jag firad av vänner ena dagen och av familjen andra dagen. Fullt upp. =)

Häromdagen tog jag tag i löpningen igen. Om man nu kan säga så efter ett löppass… Tror inte jag sprang ens en kilometer under juni månad… Men jag begav mig ut i löparoutfiten och tänkte, jag kör så långt jag orkar. Evigheter sen jag sprang sist… Efter 3km så var jag nöjd att jag orkat springa 3km i sträck. Tänkte, jag försöker mig på 5km så får vi se hur det går. Vid 5km så tänkte jag “bra jobbat Elin, allt över nu är bonus.” Sen helt plötslig så var jag på 7,5km och då var det ju bara en fjärdedel kvar till milen och då kunde jag ju inte sluta. Så det blev en mil. Ganska dåligt takt då det tog sin lilla tid, 1h 14min, men jag är nöjd att jag klarade springa hela tiden om man bortser från två mastodontbackar där jag gick. Vid några tillfällen blev det några pauser för att stanna upp och bara insupa hur härligt Stockholm är på sommaren, eller för att på bron mellan Gullmarsplan och Skanstull stanna och leta rätt på vårt hem, långt långt bort. En och annan paus för att stanna och lukta på jasminbuskar blev det med. Älskar den doften.


Långt där borta bor jag.


Bron var nog den tråkigaste biten. Sprang Årstaviken runt och det blev precis 1mil.

Annars har jag redan hunnit med att jobba 5 veckor på mitt sommarvikariat, tiden har gått så snabbt. Nu väntar 4 arbetspass på mitt vanliga jobb, sen 4 härliga semesterveckor!!! Längtar! Torsdag klockan 23 är det en väldigt glad Elin som cyklar mot terminal 4 och sen vidare hemåt.

2 Thoughts on “POFF och där försvann 1,5 vecka

  1. Grattis till milrundan! Du ser man orkar mer än vad man tror när man börjar om man delar upp det i mindre etapper :). Stirra inte dig blind på siffrorna imorgon utan ta nya tag igen bara
    Njut nu av sommaren
    Kramar

  2. Svinbra jobbat! Och grattis i efterskott!

    Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation