I söndags var det dags att testa ett nytt pass på SATS igen. För två veckor sen bokade jag in mig på ett HOT MOJO pass. Yoga i 38 graders värme. Vad jag vet så finns det bara på SATS Spårvagnshallarna så det blev både nytt pass och nytt gym att testa.

Det är några otroliga köer på dessa pass fortfarande, kollar jag framåt så är det mellan 30-100 i kö på alla pass förutom passen om två veckor. Framförhållning behövs.

Spårvagnshallarna är en läcker byggnad i sig, en byggnad med anor i snyggt tegel.


En pampig entré även en regnig och grå dag.

Inuti känns det stort, högt i tak och med mycket plats. När jag kom vid 10 fanns det ingen vid de fyra stationerna för att träna med stång. Det var kanske 5-10 totalt i hela gymmet.


Löpbanden var nästan tomma.


TRX band hängde i taket och såna där långa rep som de använder i Biggest loser. Nu var det i och för sig söndagsmorgonen men det kändes ganska tomt. Som alltid när man är på ett nytt gym så känns det ju lite förvirrande men här kändes det faktiskt ganska stökigt här och där. Små ytor, spridda över hela lokalen, känns som om det är en hel del spring om man skulle köra ett förutbestämt pass.


Kettlebells lite huller om buller.

Själva passet i sig var varmt och galet svettigt. Bara av att ställa sig till rätta så rann det svett om hela mig. Jag som inte är överdrivet förtjust av typ ångbastu tyckte det var ganska jobbigt. Det är både varmt och hög fuktighet. Jag har ingen fotfobi alls vad jag vet om, men jag tyckte det till och med var lite småsunkigt att ta i mina egna fötter i vissa positioner… Att sen då ligga på mage med någon annans fötter mindre än en armslängd ifrån mitt huvud. Inte helt bekvämt. Allt var så mycket knepigare när man var hal av svett med. Tänk dig att ha upp högerfoten ovanför vänster knä, mot låret och sätta dig neråt, balansera på ett ben och stretcha rumpan, hållandes händerna sträckta över huvudet, när både fot och lår är superhala av svett. Inte helt lätt.

Summa sumarum.
Roligt att ha testat på det. Inget jag kommer göra igen. Kanske en kall vinterdag i så fall. Att gå in och svettas i en trång sal mitt i sommaren?! Nja.


Efteråt laddade jag med vätska från en nypressad juice, spenat, äpple, vetegräs, ananas och citron. Mums!


Grön och skummig.

13 Thoughts on “Testat nytt pass – HOT MOJO

 1. Man borde på i sthlm alltså! Då verkar man kunna prova på allt möjligt kul och annorlunda 😉

 2. Kul att du testade iallafall 🙂

 3. Nu blev det fel länk till nya bloggen 😀

 4. Sv. Ja det känns lite surt att det är kroppen som får bestämma just nu. Men det skall det bli ändring på. Latmasken ger sig nog snart och börjar inse att det inte hjälper.

 5. Vilka vitaminer åt du? Ska inhandla några imorgon tror jag 🙂

 6. Hmm ja låter nog mer som nåt man skulle vilja köra mitt i smällkalla vintern… 🙂

 7. Anna on July 20, 2012 at 08:57 said:

  Hej!

  Jag undrar om du har din points plus calculator kvar?

  MVH Anna

 8. Oj vad tomt det var…! Men skönt att få träna lite “i fred”.
  Ps. Drinken ser smått giftig ut…. hihi! 😀

 9. Det lät onekligen…svettigt!

  Var smoothien god? Kombinationen var ny för mig. 🙂

  • Elin on August 2, 2012 at 23:07 said:

   Ja det var lite väl svettigt för min smak. =)

   Smoothien var god, inget jag kommer börja göra hemma dock. Spenat och vetegräs i smoothien, maken skulle tro jag blivit tokig. Men det är gott med mycket citron i.

 10. Hallå! Hur mår du? Hur går det? Saknar dina inlägg.

  kram, pernilla be

 11. Hoho? 🙂

 12. PtTess on August 7, 2012 at 19:59 said:

  Nu får du komma igen! Det här går INTE! Boka in dig på BP 1830 i Danderyd den 27/8! Det är en order. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation