Idag var det dags för nästa nyhet för mig. På väg hem från jobbet så åkte jag förbi min hemstation, passerade Midsommarkransen och hoppade av vid Telefonplan.

Kom in i receptionen och blev glad direkt när min favoritinstruktör kom gående och kände igen mig från Liljeholmen. Har ni möjlighet att träna med Elin Atlebond, tveka inte! Jag tycker hon är grym, ser så himla snyggt vältränad och stark ut också.

Blev aningen förvirrad och undrade om det fanns fler träningssalar när hon plockade fram stepbräda, matta och skivstång längst fram. Gick fram och pratade med henne och undrade om jag var på rätt ställe, såg onekligen ut som ett bodypump-pass enligt mig. Men jag hade bara blandat ihop denna klass med ett vanligt Step pass. Hade inte kollat alls innan vad jag skulle på. =)

Hon utlovade ett grymt svettigt pass och även om jag inte hängde med 100% för att allt var så nytt, nya steg och hopp och övningar, så rann svetten om mig rakt igenom hela passet.

Ett roligt pass, helt klart något jag kan gå på igen. Gillade det skarpt. Får spana vart hon har dem klasserna vanligtvis, då hon bara körde extra i Telefonplan. Har för mig hon sa Globen.


Strumpor från Gococo som gör mig glad.

Gick därifrån nöjd och glad och bestämde mig för att promenera hem. Tog inte lång tid alls och då tog jag ändå en omväg genom Aspudden.


För den nyfikne finns här en youtubevideo på hur ett pass ser ut.

6 Thoughts on “SatsPowerStep i Telefonplan

 1. Så roligt och trevligt det låter.
  Possitiva överraskningar är alltid roligt. Man blir så glad av dem.

 2. Benita on June 28, 2012 at 20:26 said:

  Hoppas dem var trevliga i receptionen 😉

  • Elin on June 28, 2012 at 20:40 said:

   Det var dem absolut!! Jag bad om hjälp att hitta då det var första gången jag var där och han visade så snällt vart jag skulle. =)

 3. Spännade att detr inte var de passet du hade tänk dig! Själv hade jag fått smått panik och smygit ut. Step och koordination är INTE min grej 😛

 4. Köpte dessa sockor fast i svart. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation