Idag testade jag både nytt gym och nytt pass, två flugor i en smäll liksom. SatsCorePulse i Marievik. Hade fått en hint innan om att det var ganska trångt där och det fick jag en försmak av redan i omklädesrummet. Trångt i gångarna mellan skåpen. Själva gymmet var väl som ett gym är mest, lite rörigt och grejer överallt. Vet inte om det är för att Liljeholmens SATS är ganska nytt som det kändes som om jag knappt visste vad någon endaste maskin skulle användas till. I ena hörnet av stretchhörnan var det ett stort hål i golvet, en golvplatta som gått sönder. Visst, det satt en lapp som varnade en för hålet men det känns som om ett sånt stort företag som SATS borde fixa ett hål i golvet på störten. Men det kanske hade hänt under dagen, vad vet jag.

Själva passet var roligt, jobbigt och svettigt. Stundtals riktigt knepigt att få ihop rörelserna. Men det är väl som alla såna pass, det tar ett par gånger innan man får in snitsen. Ledaren var riktigt bra. Tydlig och peppande. Salen kändes jätteliten. Blev tokvarmt efter ett tag, ledaren öppnade en dörr ut och jag är glad att jag inte stod bredvid den dörren. Svettig med ett kallt drag utifrån tror jag inte är så bra för en. Fick lite ont i knäna efter passet, ganska mycket hopp på den där plattan. Tror det har att göra med att jag har ett par urusla skor också.

Nöjd och glad gick jag därifrån. I morgon blir det löpning efter jobbet, hoppas på uppehåll. =)

4 Thoughts on “SatsCorePulse i Marievik

 1. Vilken bra ny belöning för … tja vad som helst, att köpa ny skor som inte är skruttiga! 🙂
  Jag har börjat gymma lite förresten. Iofs är det rehabträning men jag är ändå rätt nöjd att jag går på gym!
  Lycka till med utmaningen, du är bra på att göra utmaningar!
  /Annapanna

  • Elin on June 28, 2012 at 20:42 said:

   Åh vad bra! Rehabträning är också träning. =) styrketräning är roligt! Man blir snabbt bättre på det man övar på. =) kramkram

 2. Ah, känner igen mig i beskrivningen av Marievik.. Jag körde morgonspinning där en lång period när jag bodde på Telefonplan men när jag var där för att köra pump för nåt år sen blev jag övverraskad över hur underdimensionerad gruppträningssalen var. Jag hamnade längst bak i salen, vid träningsmattorna, och när stången skulle lyftas över huvudet tjongade den upp i stängerna som mattorna hänger på… KLAUSTROFOBI!!

  • Elin on June 28, 2012 at 20:44 said:

   Illa illa. Jag stod också vid de där stängerna, hade jag ramlat av den där manicken på golvet hade jag väl blivit spetsad av en sån där stång… =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation