Vågen stannade på 80,8 kilo, ett minus på 5 hekto denna veckan. Klart jag hade hoppats på mer (när gör man inte det?)  men är glad över ett halvt kilo lättare.

Minus på centimetrarna med. =) Härligt!

6 Thoughts on “Vägning vecka 19

 1. PtTess on May 7, 2012 at 19:34 said:

  Underbart!!

 2. Bra jobbat! Och fin blogg 🙂 Här kommer en dum fråga, finns det något speciellt ställe man ska mäta på när det gäller lår och armar? x) Mäter du mitt på? För låren blir ju fetare högre upp, eller ja, iaf mina höhö. Är inte överarm och biceps samma sak? Inte så bra på det här med att mäta men har tänkt börja.

  • Elin on May 8, 2012 at 08:34 said:

   Tack tack! =)

   Ingen dum fråga alls. Jag tycker det är supersvårt att mäta min kropp. Önskar dock jag hade gjort det från allra början och sen kanske varannan månad. Att göra det så ofta som jag gör under denna utmaning är lite knepigt då det inte händer så mycket med kroppen. Jag googlade lite och hittade denna sida som jag försöker följa. http://www.finest.se/userBlog/?uid=425&beid=1465808 Men det känns verkligen inte som om man mäter på samma ställe varje gång så jag tar det med en nypa salt. Ett dåligt svar då jag inte är säker själv på hur man ska mäta och vart. Överarm är när jag sträcker ut armen och biceps när jag spänner den. =)

   Lycka till!

 3. Grattis! Är bara att kämpa vidare, du är ju sjukt duktig

  • Elin on May 8, 2012 at 08:37 said:

   Tack! Det känns hyfsat lätt när det är under en kortare period så här. Lättare att hålla fokus. Kram kram

 4. Sunt tänkt, -0.5 kg är mer väldigt mycket bättre än ett + på vågen!

  RE: Tack Elin! 🙂
  Visst är det härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation