När jag tränat med PT Tess så har jag vid några tillfällen testat att köra med remmar. Den underlättar när man har ett ganska dåligt grepp som jag har. Det är liksom inte mina muskler som säger ifrån utan att det gör så ont i fingrar och händer när jag greppar stången. Då har jag tidigare sprungit ner till receptionen och hämtat remmar som man kan låna där.

Nu har jag egna!

Marklyft 35 kilo

Som vanligt så vill man ju aldrig nånsin visa för någon att man är en nybörjare när man står där på gymmet. =) Man vill ju vara bäst redan innan man testat första gången. Jag vet, logiken i det är lite haltande. Men för att råda bot på det så övade jag på skurborsten hemma innan jag tog med dem till gymmet. Man får inte vara dum!

Nu går det till och med snabbt när jag ska kränga in händerna i dem. Jag försöker först utan remmar tills det inte går längre, tills jag är rädd att inte kunna hålla kvar. Sen åker de på! Träningsvärken från söndagens benpass har knappt lagt sig och i morgon är det dags igen!

3 Thoughts on “Nya remmar till gymmet

 1. Svinbra jobbat!

  Kram, Pernilla be

 2. Sophia on May 11, 2012 at 21:53 said:

  Jag älskar dragremmar, men använder dem bara i latsdrag, rodd och hantel rodd. Och om du någonsin vill få bra grepp i marklyft skulle jag rekommendera dig att sluta använda dem, iofs om du gör över 15 reps förstår jag, men annars sitter det nog bara i din skalle 😀

  • Elin on May 14, 2012 at 10:35 said:

   Uttryckte mig nog lite slarvigt där, det är inte greppet riktigt utan mer handlederna som gör ont… Det vet jag inte hur jag ska bli av med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation