Denna vecka hoppade jag på programmet med 5 styrkepass igen. Planen jag gjorde upp i början av veckan höll inte riktigt, orkade inte med styrketräningen efter badminton i torsdags. Jag försökte dock, gick in till SATS på vägen hem och värmde upp på sittcykeln, men det var så galet mycket folk, knappt någon maskin eller plats vid viktstängerna ledig överhuvudtaget. Hemskt att behöva träna vid rush hour. Jag orkade inte slåss om grejerna så jag gick hem. Körde ett dubbelpass dagen efter i stället när jag lyxade till det med att kompa bort eftermiddagen på jobbet så jag kom till gymmet vid 14:00. Så skönt. Även idag så hoppade jag över Balance-passet jag hade bokat på kvällen. Det fanns inte några krafter kvar.

575 minuter totalt denna veckan.

Bakom övriga träningsformer så gömmer sig uppvärmningarna på sittcykeln och crosstrainern, inte mer spännande än så. Mest nöjd över löpningen. Får tyvärr inte till någon löpdejt denna veckan så det blir till att testa den själv. =)

Som vanligt är att det lite småoroligt över vägningen i morgon. Tjuvvägde mig en gång mitt i veckan. Visade några hekton ner då i alla fall. Ja, jag vet att jag inte ska göra det men det gick av bara farten… I morse var det jobbigt efter att vi ätit på restaurang igår, det var helt klart värt det men det var ändå jobbigt efteråt. Nu vill jag bara att klockan ska ringa i morgonbitti så jag kan hoppa upp på vågen och få det överstökat.  =)

Nästa vecka jobbar jag min jobbiga helgvecka igen så då blir det programmet med 3 styrkepass. Men har en badmintontid inbokad och sen blir det eget försök på milen också så jag klarar mig nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation