Jag ber om ursäkt för de dåliga poserna. Haha, kommer inte så naturligt att stå så där framför kameran. =)

Ska bli spännande att se skillnaden sen. Dessa är tagna söndagen innan jag började med kost- och träningsplanen, 8 april. Jag känner redan nu att mycket hänt kring magen, byxorna på jobbet hänger på mig och de sitter uppe med vilja. Nästa pass byter jag ner mig till en storlek mindre, de hänger ju redan i skåpet. Blir lätt så när man pendlar i vikt… jag har till och med ännu en storlek mindre som är från när jag vägde som minst och vid en klädbeställning trodde jag skulle klara några kilon till inom kort…

Here goes!

5 Thoughts on “Före-bilder

  1. Åh, det är härligt att byta ner sig en storlek. Imorgon hoppas jag ha kommit under 90 kg och då ska jag köpa mina nya jeans i st 42 🙂

    Kram, Pernilla be

  2. Coolt! You’re awesome! Jag hejjar på hela vägen.

  3. Lycka till!! Det ska bli spännande och se resultatet!!

  4. Å jag älskar att se före och efterbilder. Finns det någor ner peppande än se hur bra andra lyckas. Jag har själv tagit en förebild. Skall bli kul att se om jag själv kan se någon skillnad om några veckor.

    Sv. Ja att byta konstiga vanor är ju bara bra. Men det gröna äpplet kommer jag nog inte kunna äta tyvärr. För några år sedan fick jag problem med gallan, och efter det så har jag lite svårt för alla äpplen.

  5. Sv. Ha ha ha, härlig kommentar hos mig. Men jag vet inte om jag just nu är så förtjust i dunsarna som bli när jag sätter mig. Men det är inte det störta problemet just nu. För jag är så stel och har så ont att jag har problem att gå i trappor 🙂 Men samtidigt är jag nöjd. Träningsvärk betyder ju att man gjort något bra ju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation