Dagarna bara flyger förbi. Kan inte fatta att det redan är söndag. Jag har hunnit med mina 5 styrkepass, ett dyrt besök till tandläkaren, ett trevligt besök av släkt och sen har jag hunnit med en dag då jag var helt slut, i både kropp och själ. Det är illa när jag går och lägger mig och sover en halvtimme på eftermiddagen för att jag inte orkar hålla ögonen öppna. Fredagen är som en enda grå dimma, kommer knappt ihåg vad jag gjorde alls. Var helt slut, hade lite ont i huvudet och var allmänt trött.

Träningen har sett ut så här.

Denna veckan blev det i alla fall två vilodagar till skillnad från förra veckan. Onsdag hade jag ju andra planer innan kvällspasset på jobbet. Mina naglar blev superfina, tyvärr verkar det som om jag sliter väldigt på dem för på några av naglarna har gelet släppt nere vid kanten på nageln. Vet ej om det är jobbet eller om det var spriten jag höll på med på jobbet. Får se hur länge resten sitter på. Träningsvärken från benpasset förra söndagen satt i tills för någon dag sen, förstår inte hur jag kan bli så stel i baksida lår, har stretchat där efter varje pass denna veckan men fasar redan inför hur de kommer kännas i morgon då dagens pass var samma, baksida ben… Har bara hunnit med ett löppass men nu har jag kommit på att det blev lite för jobbigt att försöka kombinera 5 styrkepass i veckan med 3 ganska långa löppass. För jobbigt för mig i alla fall. =) Så jag försöker få in så mycket löpning som jag kan men hoppar på programmet för milen igen om fyra veckor.

Har gått bra. I början av veckan gick det lätt men ju närmre helgen jag kommit så var det jobbigare att inte ställa sig på vågen. Igår kväll var det extra jobbigt. Men nu kommer jag klara det och jag är väldigt nyfiken och ganska orolig inför att hoppa upp på den i morgon. Tänkte ett tag att jag skulle ta bilder och jämföra två veckor men tänkte om och eventuellt tar jag kort nästa vecka annars väntar jag tills dessa sex veckor passerat. Bestämmer nästa vecka. =)

Planen inför veckan som kommer är lite omgjord från de tidigare veckorna. Fem styrkepass har bytts ut mot 3 längre pass, då jag jobbar 5 dagar denna veckan och vissa dagar hinner jag inte ens till gymmet innan de stänger. Men jag kommer å andra sidan få in ett badmintonpass i morgon innan jobbet och ett löppass med en kompis efter jobbet på fredag. Däremellan planerar jag in mina tre styrkepass och även firande av att David och jag varit tillsammans i 8 hela år. Tänk vad ett tråkigt nattpass på Arlanda kan ställa till det med. =)

Så här få var på gymmet när jag kom dit i morse, fördelen med att komma när de öppnar. Jag var först ut från omklädningsrummet och gick in i ett tomt gym. Fylldes dock snabbt på och i slutet av passet var alla konditionsmaskiner upptagna och flera klasser hade susat förbi på väg mot gruppträningslokalerna. Men jag njöt första kvarten, halvtimmen då det var lugnt och skönt där.

Startade passet med 40 kilo i marklyft. 

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Alla matlådor inför två kvällspass på jobbet är fixade, kvar bara att göra i ordning några mellanmål och packa träningsväskan.

Ha en skön söndagskväll!

 

4 Thoughts on “Veckan som varit

  1. PtTess on April 22, 2012 at 18:55 said:

    Bra kämpar och grymt nyfiken inför morgondagen:)

  2. Grattis till 8 år tillsammans!

  3. Härligt att det går så bra för dig 🙂 Planering är verklig viktigt!

    Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation