Vad gör ni av nycklarna till skåpet i omklädesrummet när ni tränar? Här har ni min lösning. En uttjänt hårsnodd på nyckelknippan och så får jag nycklarna ur vägen. Funkar även bra att sätta fast lappen man får till gruppträningsklasserna på, eller lappen till PTn.

8 Thoughts on “Nycklarna till skåpet

  1. Ungefär så. Jag har min nyckel i ett snöre som jag hänger om halsen på flaskan. Men snodd var smart just för att sätta dit lappen också.

    kram, pernilla ber

  2. Jag gör exakt likadant 🙂 Då har man en extra hårsnodd också om det kniper. Förut satte jag alltid snodden med nyckeln i håret (bara lilla skåpnyckeln).

    • Elin on March 7, 2012 at 05:26 said:

      Det var ju smart med nyckeln i hårsnodden! Inte tänkt på det tidigare. Jag skulle bli galen om min hårsnodd gick sönder, har väldigt svårt för att ha utsläppt hår, speciellt när jag tränar. Alltid tofs eller knut. =)

  3. förut gjorde jag sådär också, fast bara den lilla nyckeln till hänglåset. nu har jag ett svettband med ficka i där jag kan ha nyckel + passbiljett.

  4. På alla gym jag har tränat på har man fått eller köpt grova gummisnoddar och så gör man som du 🙂 och håller med, bra för grupptränings lappen 😀

  5. Jag brukar trä skosnöret genom en nyckel innan jag knyter skorna. Så sitter dom där hela passet 🙂 I början var det jobbigt när nycklarna dinglade fram och tillbaka när man studsade upp och ner, men nu efter ett tag känns det konstigt när jag inte har nycklarna där! 🙂 hahha

    • Elin on March 17, 2012 at 18:29 said:

      Där har jag ringarna när jag tränar styrketräning! Förlovningsring och vigselring. De skaver så dant mot stänger, hantlar och kettlebells annars. =) Gäller bara att komma ihåg att knyta dubbelknut. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation