Det är bara till cykelpass jag kommer ihåg att ta med mig en liten handduk till att torka svetten med. Liljeholmens spinningsal blir grymt varm och om man som jag, gillar att sitta längst bak, så påminner vissa pass om de där yogapassen, Hot MOJO, där klassen utförs i 38 graders värme. Svetten absolut rinner om mig där längst bak i cykelsalen.

Jag har några såna där små handdukar som jag tar med mig men gladast blir jag nog när jag ser att jag fått med mig denna. Jag hoppas alltid att någon annan ser den och skrattar till lite för det skulle jag göra om jag såg någon annan med en likadan. =)


Julen varar väl ända fram till påska?!

5 Thoughts on “Svetten rinner

  1. Haha! Jag ser framför mig hur söt du är med din jul-handduk! 🙂

  2. 🙂 Härligt!
    Jag har varit på sån där heat-yoga då jag var i USA. Jag trodde det skulle vara värre än det var måste jag säga, det var lättsvettat- vilket var ganska skönt faktiskt. Men lite jobbigt på slutet när man ska stretcha på sin lilla matta och halkar omkring på all sin droppade svett 😀

  3. Haha, ja det var mig sannerligen en fin handduk! 🙂

    Svar; tack så jättemycket! Smart att mosa bananen, bananskivorna brukar ju lossa så det var en bra tips. Attans att inte jag kom på det själv 😉

    Det ska bli kul att följa dig nu ända in i mål! Jag får önska dig lycka till! 🙂

  4. Så fin! Jag har några gamla gästhanddukar som jag använder till svetten. Använder dem aldrig annars.

    Kram, Pernilla be

    • Elin on March 17, 2012 at 18:20 said:

      Jag har fått några stycken också, de känns liksom lite fjuttiga. =) Använder dem med men oftast hinner jag tvätta Jul handduken och då hamnar dem längst upp i högen igen. =)

      KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation