Två veckors semester och all motion man fått har varit promenader till och från stranden resulterade i ett plus. Väntat men alltid lika trist.

84,0 kilo (+1,0 kilo)
BMI 26,5
Kvar till mål 6,0 kilo

Nu är det nya krafter som gäller. Luften har dock gått ur mig lite de senaste dagarna. Vetskapen om att jag ska tillbaka till jobbet i morgon håller på att knäcka mig. Det känns inte kul. Man tillbringar mycket tid på jobbet och när det är jobbigt så är tio arbetstimmar om dagen långa tio timmar. Får hoppas det känns bättre i morgon.

Har redan hamnat på plats 41 i kö till söndagens body balance-pass. Startade på 43. =)

9 Thoughts on “Vägning vecka 10

  1. Hej,
    Ibland undrar jag om inte någon borde peppa dig till att byta jobb. Det låter så ibland.
    Förlåt om jag lägger mig i.
    Kram!

    • Elin on March 6, 2012 at 21:09 said:

      Jag borde verkligen byta jobb. Verkligen. Verkligen. Verkligen. Men det är både svårt och läskigt. När man varit på ett ställe i så många år som jag varit så känner man liksom att man inte kan annat än laga parkeringsutrustning… Jag letar dock. Samtidigt som jag har jobbat upp en hyfsat bra lön på detta ställe, då blir man ju lite kräsen också.

      Ingen fara, det är bra att du lägger dig i! =)
      KRAM

  2. PtTess on March 6, 2012 at 17:40 said:

    Elin-du vet vad jag sagt. Det finns något bättre som bara väntar på att du ska hitta det!

  3. Men du, om du vantrivs ska du inte jobba där. Sök dig någon annanstans. Och är det bara en tillfällig svacka så blir det inte bättre av negativa tankar. Tänk inte “f.. vad jobbigt och tråkigt” utan tänk istället “dags att jobba, men sen får jag träna” eller nåt. Tankens kraft är stark! Gilla läget, eller gör något åt din situation. Och gör något innan du sitter där med barn och ekonomiskt ansvar för ett hus för flera miljoner. Då blir allt mycket svårare.

    kram, pernilla

    • Elin on March 6, 2012 at 21:13 said:

      Det blev ju självklart lite lättare när jag väl kom dit. Som alltid efter semester. Men jag borde verkligen byta. Har haft utvecklingssamtal med min nya chef och ett av mina mål är att inte jobba där nästa år. =) Tyvärr är det ingen tillfällig svacka heller. Det är en turbulent tid som står framför oss. Och inte blir det lättare när mina bästa jobbarkompisar lämnar en efter en. =(

      Den värsta känslan är över och jag ska bättra mig i att leta jobb. För bort ska jag. =)

      Tack för peppen!
      KRAM

  4. Therese on March 7, 2012 at 09:17 said:

    Plusset har du snart jobbat bort igen! Lycka till med sökandet!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation