83,0 kilo (-0,2 kilo)
BMI 26,2
Kvar till mål 5,0 kilo

Ett mindre minus denna veckan, inte så oväntat efter förra veckans jätteminus. Detta är söndagens vikt då jag gick upp så tidigt i morse. Hoppade upp på vågen i morse men hoppade genast av. Att jag aldrig lär mig. Ingen borde ställa sig på vågen klockan 4 på natten. Det är inte uppmuntrande.

Skönt med en klockren dag när det gäller mat och motion. Trots trötthet av att ha sovit sjukt dåligt plus en lång arbetsdag så satt jag på spinningcykeln klockan 17:30. Gick hyfsat bra, önskar jag kunde testa en sån gelsadel på cykeln. De är verkligen inte sköna, de där smala sakerna… Ajajaj.

9 Thoughts on “Vägning vecka 7

  1. PtTess on February 13, 2012 at 22:01 said:

    Vet du, det såg j-kligt bra ut i lördags så jag sk-ter rent ut sagt i vad vågen säger:) Kroppen säger allt!!

    • Tack du! Det betyder massor! I mitt huvud går min målbild mer mot en kroppsbild än mot en målvikt. Och det är ju åt rätt håll. =)

  2. Åh roligt med din utmaning godisfritt kvartal, jag körde ju sex veckor men har uppgraderat till 100 dagar nu så vi fr peppa varandra! =)

    • Min variant är ju en lightversion utan dess like om man jämför med din. =) Jag har bara godis, du kör ju hardcore med en massa saker. Imponerad! Och avundsjuk på att du klarar det!

  3. Konstigt det där med att man väger mer på natten. Det måste hända en himlans massa bra saker när man sover. Snooze på det!

  4. 5 kg är ingenting – men det är nog segt på slutet ändå. Bra jobbat!

    Kram, Pernilla be

  5. Kolla biltema, dom brukar ha billiga gelesadlar =)

  6. coolt! Du har verkligen kommit långt igen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation