Vilken skön träningsvecka det varit! Skönt efter att ha dels haft en liten svacka i träningen och dels efter att ha varit sjuk.

364 minuter totalt denna veckan. 1 ½ timme mer än förra veckan. Nice!

Tråkigast: löpbandet som inte gick så bra, satsade på 5km men benen orkade 3km.
Roligast: PT träningen i lördags.  =) Alltid roligt!
Veckans överraskning: Att träna två pass direkt efter varandra nu ikväll, först BodyCombat och sen direkt BodyBalance, var lättare än jag trodde. Två timmar bara svischade förbi.

En tjej jag pratar lite med på gymmet tränar ofta combaten innan balancen nu på söndagar och jag hade bestämt mig för att testa det idag. Så när jag sitter och stretchar lite innan passet ska börja så kommer hon dit också. Vi börjar prata lite om hur vi tränat i veckan, jag nämner att jag har träningsvärk i ryggen efter PT passet igår, hon nämner att hon har ont lite överallt efter ett Crosstraining pass hon gått på. Hon kände sig lite sliten sa hon, det var därför hon inte var på bodypump-passet som pågick i salen som vi väntade utanför. Så hon brukar alltså först träna bodypump, sen bodycombat för att sen avsluta söndagskvällarna med balancen. Allt i en följd. OH lord. Hon sa själv att hon var lite träningsgalen. =) Jösses.

Veckans träning känns i alla fall mycket bra. Nu sängen. Klockan ringer alldeles för tidigt i morgon.

Matlådor klara, check!
Mellanmål klara, check!
Kläder framlagda som om jag vore ett barn, check!

5 Thoughts on “Vad med träning!

  1. PtTess on February 13, 2012 at 08:09 said:

    Tyvärr så brukar inte mängd ge bättre resultat. Det är kanske roligt att köra flera pass på raken. Men det är inte speciellt effektivt. Visst du bränner kcal, men du stressar också kroppen och i längden bryter du ner istället för bygga upp. Jag har kört dubbelpass ibland för att det är roligt:) Det bästa är om man kan kombinera ett hetsigt pass med ett lugnt, tex cirkelträning och sedan yoga(ok, kanske inte lugnt, men fungerar efter;)) så det blir ett komplement.

  2. Oj! Tre pass på raken! Det var ju helt galet, men gör man så någon gång ibland så borde det vara en härlig utmaning!

  3. Skönt att höra att det inte är så effektivt 🙂 När jag läste inlägget tänkte jag nämligen att jag saknar tiden då jag orkade köra dubbelpass, men det är kanske inget att sträva efter då. Kul att det gått så bra med träningen! Jag borde bli bättre på det där med att plocka fram kläder kvällen innan. Inte för att jag har så mycket att välja på men kanske just därför kan det ta så himla lång tid för mig att komma iväg till jobbet på morgonen.

  4. Håller med om att det var skönt att höra att det inte är så effektivt. Tre timmar på gymmet, känns inte så tidseffektivt direkt. Nej, ge mig några omgångar av superset i gymmet i stället! =)

  5. Härligt att du har sådant flyt 🙂

    Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation