För ett tag sen så var jag inne på en blogg som tipsade om ett gott te. Jag älskar te och dricker flera koppar om dagen. Nästa gång jag sprang förbi tehyllan på ICA så slank det med en ask av det tipsade teet.

Tog med en ask till jobbet och bjöd Malin på, påsarna gick åt illa kvickt. Det doftar och smakar underbart. Väldigt mycket ApplePie. Kanske inte det billigaste te man kan hitta, 19 kronor för 12 påsar tror jag det kostar. Men det är värt kronorna tycker jag. Samma märke har tre olika smaker till, jag har testat 2 av dem men tycker ändå att denna är godast.

Tack kära du för att du tipsade om denna!

5 Thoughts on “Det godaste te jag druckit på länge

 1. Mitt favvote kommer ifårn dilmah med smak av lakrits!

  • =)
   har bara chai varianten kvar att testa.

   • Roligt att du gillade det med!
    Ja klart du ska testa. Jag är inte så mycket för just den. Annars gillar jag friggs vanliga blåbärs-roibos (finns ju både i kub och rätblock – haha nördigt). Har du testat lakrits? Inte jag, men jag får för mig att jag inte gillar det så jag har aldrig kommit mig för. Äpple köper jag på mig typ 3 paket åt gången dock 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation