Jag har hittat en ny favorit i body lotion djungeln.

Om man inte ska äta choklad så kan man ju smörja in kroppen med den. Deras Lip Butter (den lilla burken) smakar precis som en chokladpudding vi testat från LIDL. Mums. Skönt för mina trötta läppar.

Ni ser också den tidigare favoriten, kokos. Den är lite lättare att smörja in sig med då den är mer lättflytande och man sprayar på den men jag tror chokladen vinner i alla fall. Förut har jag varit mer för deras BodyButter men nu var det länge sen jag hade en sån bytta. Tidigare hade jag så torra underben att huden liksom sprack, då körde jag mycket med deras Oliv body butter. Funkade finfint mot mina torra ben.

Här hittar ni hela chokladserien om någon är nyfiken.

One Thought on “En ny favorit

  1. Jag kör själv i perioder med deras body butter med typ vanilj och lite lite chokladlukt, men sedan andra perioder så kör jag inget alls 🙂 Sån är jag.
    Men nu blev jag sugen på att prova den där, eller någon liknande. Får gå och sniffa lite hos dem tror jag.
    Vad gäller cerat så har jag länge kört med ACOs eget cerat med vaniljsmak (eller lukt haha). Varje gång jag provar andra så får jag för mig att för mycket konstiga ämnen har slunkit in i munnen och irriterar. Men men det kan ju bli lite trisst också, med samma gamla… 🙂
    Annan
    ps, fungerar det verkligen, blir man inte MER sugen på choklad av att ha sånt på sig? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation