Till att hålla koll på sekunderna i de olika passen och utmaningarna i Bodyrock så använder de en GYMBOSS. Det är en liten manick som du kan ställa in på olika tidsintervaller och även använda som stoppur. Det blir nog lite jobbigt utan men jag kom på att det finns ju så klart någon app till telefonen att ladda ner och kikade runt i Appstore och när jag hittade den som fått många bra recensioner så ser jag att jag redan har den installerad på telefonen. Stenkoll! Haha!

Ett tips till den som söker en intervalltidtagare, MiniHiit.

Du kan ställa in det på om du vill ha 2 eller 3 intervaller och sen ställer du in hur långa intervallerna ska vara. Verkar som om man kan ställa in att den spelar musik ur dina spellistor också, har dock inte testat. Bilden visar min vanligaste variant, 10 sekunders vila och 50 sekunders ös.

2 Thoughts on “Hålla koll på sekunderna

  1. Ja vad fasen skulle man göra utan appar! 🙂 Tyckte dock att den timern inte var nån hit, hittade en annan som passade mig bättre. KOmmer inte ihåg vilken nu.

  2. Har tabatatimer på min lur, himla smart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation