Träningen går bra. Maten går bra. Hålla mig borta från onyttigheter går bra. Allt går bra. Till och med vågen håller med. Nu väntar jobbhelg där jag jobbar dag så om jag bara planerar mina måltider väl så kommer hela denna veckan gå galant. Det känns bra.

Veckans träning hittills har varit lite blandad och lite nytt. Hittade en rolig sida för ett tag sen med lite utmaningar och lite övningar.

(Klicka på bilden för att komma dit)

Ganska olikt hur jag tränat tidigare men av en klok kvinna så har jag hört att variation på sin träning är en av nycklarna till framgång. =) Så min träning kommer framöver vara en salig blandning av intervallträning på löpbandet, ren styrketräning med bästa PTn, styrketräning själv, favoriterna BodyPump och BodyBalance på SATS och lite blandade övningar från denna sida, bodyrock.tv. De har nyligen kört en 30 dagars utmaning i januari med ett träningspass per dag mån-fre och sen aktiv vila lördag och söndag. Det är gobitarna ut detta program jag kommer sno. Gillar detta med att du gör en övning i 50 sekunder och sen vilar du i 10 sekunder, ny övning i 50 sekunder följt av vila i 10 sekunder. Roligt och man tänker inte på att tiden går. Förutom de 10 sekundrarna förstås, de går alldeles för fort. =) De pass jag gjort hittills är ganska intensiva och korta men pulsen åker upp på en gång och det är en svettig Elin som hör det där sista pipet från mobilen. Tjejen som visar övningar i videosen gör ju uppenbarligen något rätt med tanke på hur hon ser ut. =) Jag fattar inte hur det kan se så enkelt ut att hoppa in och ut så där i burpees och allt annat hon gör.

Måndag och tisdag körde jag dag 1 och dag 2 ur deras 30 dagars challenge, följt av lite övningar till motionsutmaningen och sen lite intervaller på det. I onsdags så körde jag två pass på SATS, spinning och Core. Idag körde jag dag 4 följt av motionsutmaningsövningar och 10,5 minuter intervaller på löpbandet (60 sek på 9km/h och 30 sek på 13).

Tyckte jag läste att de skulle köra en till sån 30 dagars med start nästa vecka tror jag, ifall någon är sugen på att haka på! De använder en del utrustning som man troligtvis inte har hemma men de ger alltid variationer på de övningarna så man kan göra dem helt utan grejer.

I morgon ringer klockan 04:15 och arbetshelgen startar. Grötgrynen ligger i en bytta på köksbordet, matlådan står redo i kylen och mellanmålsproteinpulvret ligger bredvid. Jag är redo för fredag!

9 Thoughts on “Det går riktigt bra =)

  1. Härligt att du är på G 🙂 Det är så roligt att träna – och prova nya saker är kanon!

    Kram, Pernilla be

  2. Jag slog in 198 som maxpuls. De rekommenderar ju 220-sin ålder.
    Och benen var nog bara helt slut 🙂

  3. Så rätt tänkt, med en bra planering så kommer helgen också gå bra matmässigt. Låter som att du fixar det bra, tänk på att det är jobbigt ett tag i början med sötsuget men sedan går det över (om man inte nallar i godisskålen för ofta som jag gör… ).
    Kämpa vidare / Kramar

  4. Kul att höra!
    Jag vägde mig imorse äntligen och känner mig pepp!
    Keep it up:)
    kram
    Annan

  5. härligt att läsa att du kämpar på! Vad har du för mål med allt? 🙂

    • Tack!

      Det var en bra fråga, ska klura vidare på den. I början var det ju bara en vikt jag ville landa på, nu går det mer över till en kropp jag vill ha i slutändan. =)

  6. Vilket flow! nice!

    • Känns mycket bra! Blir jämt så sugen på att testa dina mullbär men har inte hittat dem i någon butik förutom i en på Arlanda, en liten påse för 60kronor. Känns lite mastigt. Din mat inspirerar, bara så du vet!

  7. Emma T on February 5, 2012 at 08:47 said:

    Tjohoo! SÅ skönt när man känner sig på g igen! =0) Hoppas alla sjukdomar håller sig borta från dig läääänge nu! Jäklar vilken mage tjejen har, nu får man jobba på! =0) Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation