Denna veckan har känts lång och jobbig. Kämpiga långa tidiga dagar på jobbet med alldeles för lite sömn emellan.Matmässigt har jag slarvat en del och bara för att jag avbokat några träningspass så känner jag mig extra slarvig. Jag har varit så trött sen jag kom tillbaka till jobbet efter semestern, känns som om man liksom saknar en växel.

Igår avbokade jag ett bodypump pass till fördel för lite geocaching med Malin. Så roligt! Vi gjorde hela stan känns det som, från Vanadislunden i norr till Liljeholmsstranden i söder, med ett stopp i Gamla stan på slutet. 13 cacher rikare och 2 glada cachare som skiljdes åt i Gamla stan vid 18-tiden och då hade vi hållit på sen klockan 11. Idag använde jag kartfunktionen på jogg.se för att se hur långt vi gått och om man bara räknar sträckan och bortser från allt omkringirrande vid varje ställe vi stannat på så landade det på 8,6km. Inte undra på att jag känner av det i fötter och vrister idag. Jag har skjutit upp joggingturen tills i eftermiddag/kväll och 9km är planen men om vristerna fortfarande gör ont så väntar jag med den till i morgon. Vill ni se några bilder från gårdagens äventyr så finns det hos Malin. Jag hittade bland annat två avklädda kompisar i Vanadislunden. =) Själv skulle jag ha varit lite avig till att klä av mig kläderna, både jag och Malin hade nog gärna haft både mössa och vantar under promenaden genom stan. Brrr… Ibland var det svårt att logga för att mina fingrar inte ville samarbeta pga att de var så stela av köld. Men vi lärde oss massor om nya sorters cacher och det är roligt att leta i stan, dels för att det är så tätt mellan cacherna och dels för att det blir lite sport att inte verka allt för skum. =)

Nu väntar lunch med Davids släkt, jag har spanat in två cacher som jag kan söka efter på väg dit. =) Sköna helg, ta aldrig slut. Men för mig är det faktiskt en extra lång helg då jag är ledig måndag och tisdag med, sista 4 dagarsledigheten innan schemat ändras. Gäller att passa på att njuta. Vädret i Stockholm är underbart, klarblå himmel och strålande solsken.

9 Thoughts on “Ingen bra vecka

 1. Har själv aldrig provat geo men mina föräldrar har gjort det och gillar det. Försök se det som lite extra träning och ha inte dåligt samvete för det har blivit mindre tränat i veckan. Ibland behöver man en vilovecka och bara koppla av hemma mellan arbetspassen.
  Kramar

  • Ja, jag måste lära mig att det är OK att inte träna allt man planerat, det är ju en optimistisk planering jag gör, att jag ska orka så många pass efter jobbet. Så det finns ju utrymme för avbokningar men det är svårt att inte tänka att man är dålig som avbokar… Jobbar på det!

   Tack för peppen! Kram kram

 2. Känner med dig, min växel har nyligen infunnit sig men det tog ett jädra tag sedan semestern. Sjukt hur man slarvar med allt så fort man inte tränar, och när man tränar vill man bara vara nyttigare och nyttigare. Intressant hur kroppen och sinnet fungerar. Bara att köra på ;). Kram!

 3. Therese on October 10, 2011 at 09:30 said:

  Vad kul det låter! 🙂 Kanske ska ta och testa på det också :))

 4. Får man se braxorna?=)

 5. Hoppas att du fick njuta av din långa helg! Och var inte för hård mot dig själv. Man kan inte alltid vara på topp!

 6. Re: Ja det var synd att du inte kunde ta en fika sist jag satt i Liljeholmstorget och drack kaffe, själv! tack för idag också!

 7. Vad har du för skostorlek? Säljer ett par matchande skor till tightsen inne hos mig nu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation