Hoppsan. En liten bloggpaus som blev till för att dagarna liksom bara rullade på utan kontroll.

En veckas fri träning på alla SATS i Sverige. Någon intresserad? Om du vill få ett kompiskort skickat till dig så har jag två att dela med mig av, först till kvarn gäller men för att vara med så måste ni berätta vilken träning ni tycker bäst om. =) Sista dagen man kan starta kortet är 27 november 2011.

 Kompiskort ihop med träningskläder. Sport-BH från Casall, linne från etirel och 3/4 byxor från Nike. Packar nu på kvällen då mobilen ringer 04:15 i morgon…

Benita har fått redan fått ett och startade sin vecka på samma BodyPump-pass som jag i lördags morse. Gillar mitt helgupplägg av träning nu, BodyPump på lördag kl 09:30 och BodyBalance på söndagen klockan 18:00. Lördagens pass gör att man kommer upp och inte ligger och drar sig allt för länge och killen som instruerar ger mig massor av positiv energi som följer med hem. Söndagspasset är grymt och tjejen som håller i det är grym också. Snyggt tränad som inspirerar, alltid lika glad och full av energi. Upplägget gör att helgen känns lång, med mycket ledig tid däremellan och ändå träning båda dagarna. Hoppas passen finns kvar länge länge. När jag jobbar helg så kan jag göra antingen det ena eller det andra beroende på om jag jobbar kväll eller morgon. Bra bra.

Jag är inte riktigt redo för höst ännu. Vad hände där efter att semestern var slut?! Känns som om både jag och David varit konstant trötta sen dess och veckorna har liksom bara flugit förbi.

Så här såg det ut i lördags morse när jag gick backen ner till SATS. Vackert men det är ju bara en kort tid, sen blir allt grått och slaskigt. Även om jag inte riktigt vill ha samma vidriga vinter som de två senaste så hoppas jag den inte är lika lång i år som förra året. Den tog knäcken på oss på jobbet. Tungt och kallt.

 

3 Thoughts on “Kompiskort från SATS

  1. Ja tack till kompiskort! Jag hann aldrig utnyttja prova-på-kortet mer än 2 ggr så det vore kul. Låter bra med helgpasss, jag är för mer pass på helgerna på gymen. Kul att det funkar för dig med SATS schema. Själv kör jag mest kondition på jobbets mini gym men saknar pumpen nåt så in i bomben! Ha en fin vecka!

    • =)

      Om du inte har flyttat så har jag kvar din adress i inboxen från förra gången. Ett stycke kort på väg!

      Kram kram

  2. Det låter ju kanon! Jag ska lägga upp en plan för min träning nu inom kort och både BB och BP ska in, i alla fall någon gång 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation