Fick en kommentar om jag hade några bra träning-eller hälsoappar. Jag har en del appar men använder inte så många av dem.


Jag har tre appar där man får hjälp med ett program så att man i slutändan ska klara 200 situps, 100 pushups och 200 squats. Jag och maken startade dessa för länge länge länge sen och är fortfarande kvar på dag två… Target weight för att hålla koll på viktkurva och BMI. Finns säkert bättre. Första hjälpen appen har hamnat här för den passar bäst här. iFitness är bra, man kan söka på övningar i gymmet, finns oftast en videofilm att se på. Man kan välja en del av kroppen och få övningar som passar. Negativt är att den har en tendens att hänga sig och man hamnar på homepage. Funbeat är en grym sida på nätet att hålla koll på sin träning. Appen hjälper till att regga träning på språng. Den har även en inbyggt funktion där du kan registrera gång/jogg direkt så du ser hur långt och fort du sprungit. Jillian har jag inte testat, har legat där länge… Sen Löparappen och Runkeeper som jag använde innan jag köpte min Garmin. Föredrog Runkeeper. Nike Training vet jag pinsamt nog inte ens vad det är. Sist Shape up som jag använde ett tag att registrera maten med för att se hur jag låg till med fett, protein och kolhydrater.

Det var alla jag har. Inga superappar som jag kan rekommendera riktigt, förutom iFitness som kanske funkar bättre med iPhone 4 än min gamla 3a. =) Har du någon som du tycker är absolut grym så tipsa gärna!

Edit: häromdagen när jag inte kunde somna så låg jag och kikade på NikeTraining och den verkar bra, bra övningar med videofilmer till, program upplagda för vilket mål man vill ha och olika nivåer för beginners, average och advanced.

6 Thoughts on “Träning och hälsoappar

 1. Ja visst har man samlat på sig en himla massa “coola” appar som sen bara ligger och skräpar?
  Jag har en som jag använder sjukt mycket, en Tabata-timer app. Rekommenderas! Har även en HIIT-timer app, men ha rinte invigt den än.

  sv. Ja RÖTT är också fint! (släkt med ROSA ju!)

  • Att jag inte har tänkt på det med HIIT intervaller, jag har liksom skrivit upp på ett papper när jag ska byta men det är så jobbigt att hela tiden hålla reda på vart man är i pappret. Ska genast undersöka saken. Tack för tipset!

 2. Ja jag vill se resultaten också, typ nu nu nu 😉

  • Haha! Jag har bara sett dem på kameran ännu. Jag vet inte hur han jobbar i morgon men han sitter säkert upp länge i kväll med dem. =)

 3. Fick tips om en ny iPhone app som påminner en om att man
  ska ta en promenad varje dag.
  Man måste ta med telefonen på en daglig promend, annars så säger den till..

  “Take A Walk” heter den.

  • Vilken rolig! Den har jag inte hört talats om, vardagspromenader är jag dålig på. Denna kanske hjälper. =) Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation