Axlar/rygg

Uppvärmning 10min sittcykel
Chins i assist 2×8 1×6
Axelpress med stång 10kg 3×12
Axellyft 3kg 1set
Fjärilen 3kg 1set
En av axelövningarna från senaste bodypumpen 1set
Framåtlutande hantellyft åt sidan 4kg 3×10
Smalrodd i maskin 3×12
Breda latsdrag 3×10
Plankan 3x1min
Sneda mage romersk stol 10x2x3
Trappmaskin 10min (ny bekantskap)
Stretch 5min

Känns i rygg och axlar idag. Skönt. Gillar särskilt när jag känner det i sidorna av ryggen, där där BH-bandet sitter.

Jag undrar vad jag gjorde för rätt eller kanske fel på bodypump-passet i lördags. Nu har det gått tre dygn och det känns fortfarande i låren varje steg jag tar. Jag tror det är en kombination, jag gjorde rätt när instruktören sa åt oss att gå djupare i knäböjen och jag gjorde fel när jag inte stretchade extra efter passet. =) idag har de fått vila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation