Kan inte vara annat än nöjd när vågen visar minus 1kilo. =) En veckas Rivstart ligger bakom mig och jag är mer taggad än vid start.

82,3kg (-1,0)
BMI 26,0
Kvar till mål 4,3kg

Välkommen vecka 2!

12 Thoughts on “Vägning vecka 35

 1. Bra jobbat! Ett minus ger ju lite extra motivation, nu tar vi resten av veckorna, och kilona 🙂

 2. Grattis! Bra kämpat
  Fortsätt i samma takt nu

 3. Härligt!!! Nu har du inte många kilon kvar till målet 😀

 4. Härligt!!! Bra jobbat!

 5. Jenny on August 29, 2011 at 18:45 said:

  Härligt att vara igång igen! Det gäller bara att bita ihop så fixar du detta!
  Tänkte på ditt mål att klara milen! Det lär du göra på så lång tid. När jag testade att springa milen så gick jag direkt från 5 till 10 km och det gick på första försöket. Då var jag rätt säker på 5km men ändå! Det jag gjorde fel var ju att jag ökade för hårt och då fick jag ju ont i knät, jättetråkigt! Jag är inte återställd än och detta hände i våras. Så jag är övertygad om att du fixar milen, och att du ökar successivt är så bra för att kroppen ska hinna vänja sig! Lycka till!
  (MVH Jenny_N79)

  • Elin on August 31, 2011 at 07:21 said:

   Nej men hej! Hur får det för dig?

   Ja, det känns bra att öka successivt lite. Det sista jag vill är att få problem med knäna, de har klarat sig så bra genom allt mitt joggande hittills.

   Kram och tack för peppet!

 6. Grattis till minuset, bra jobbat!

 7. Härligt Elin!

 8. Superbra! Nu är du snart i mål 🙂

  Kram, Pernilla be

 9. Sv: Tack för dina kommentarer! 🙂 Hahaha jaa visst är det sant att det är vi och inte spinkisarna som behöver träningskläderna 😉 Att man ska behöva tala om det för tillverkarna! Men det får bli en sväng förbi Intersport för min del då 😀 Bra idé med delmål + belöningar, att ta sig hela vägen till målet känns ju otroligt avlägset så här i starten… Men det ska gå! 😀 Kram

 10. Tummen upp för ett bra resultat

 11. Härligt 😀 grattis till ditt fina resultat

  Svar: Och tack så mycket för din kommentar i mitt viktinlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation