Jag är helt slut. Denna jobbvecka är en av de jobbigare på vårt 7-veckorsschema. Men nu är jag ledig i tre dagar och det är så skönt. Måndag var det jobb och sen ett cyklingpuls-pass direkt efter. 17:30 tiden passar perfekt när jag jobbar 6-16. Men det blir ju långa dagar. Hemma strax innan 19 efter att ha gått upp 04:15. Men skönt att ha tränat när man väl kommer hem. Passet var grymt, svetten rann om hela mig.

På tisdagen var det dags för en nyhet. Box. Där låg passet värre till i tidsplaneringen. Klockan 20:00. Hemma 17, laga middag och precis hinna såsa till lagom för att gå ner till SATS. Men kära nån vilket pass!! Vi var många nya, vilket var skönt för mig som var där första gången. Vi var heller inte så många, trodde faktiskt det skulle vara fullbokat men icke. Vi var kanske 14 stycken. Innan passet började jag prata med en annan tjej som väntade utanför salen. Så när passet väl startade så stod vi bredvid varandra och liksom bara blev ett par av bara farten. Helt OK även om hon var ganska mycket kortare än jag är vilket kändes lite skumt i vissa övningar. Hon talade engelska så det blev ju lite övning på det med. =) Men träningen började med uppvärmning och redan efter den var jag svettig som bara den. Sen blev det slag, knän och sparkar i en timme varvat med grymma ben och magövningar. Puh. Men roligt var det, nästa vecka jobbar jag kväll så då missar jag tyvärr passet men veckan efter det är redan bokad. =) Jag har en grym träningsvärk på höger sida efter boxen, höger vad, baksida lår och skinka gör ont ont ont! Vaden är värst, den liksom vägrar slappna av. Fick lite lite ont i armen tyvärr så jag får se hur det känns sen. Svårt att säga vad det var för smärta. Träningsvärk har jag ju med där. Handlederna fick också lite stryk i boxen, en teknikfråga säkert, ovan med handskar och mitsar.

Onsdag var det vilodag som gällde. Skönt att bara komma hem från jobbet och inte ha någon tid att passa.

Idag stod det jogging i kalendern och när det var 10minuter kvar innan jag slutade mitt pass så kikade jag ut genom fönstret och såg svarta moln vart jag än tittade. Tänkte på gårdagens skyfall och trodde jag skulle bli dyblöt från topp till tå under joggingturen. Men när jag väl satte igång så var det faktiskt lite sol till och med även om det efter ett tag började småregna men då var jag redan så pass uppvärmd att det nästan bara var skönt. På slutet sken solen igen och de mörka molnen var som bortblåsta. 6km skulle jag ju springa enligt planen och det gick bra. Tyvärr hade jag glömt min Garmin hemma så det blev till att förlita sig på Runkeeper denna gången. Den gjorde flera fel under rundan vilket gjorde att det inte stämde riktigt med avståndet. Trist men då fick jag ju lite extra övning. Sprang 3km och sen vände jag men på hemvägen var jag tvungen att ta omvägar för att få metrarna att ticka på. Svårt med GPS mottagningen till telefonen kring Arlanda. Mycket som stör ut i etern där.

6,03km, 50min, tyckte inte jag sprang så långsamt. Undrar hur långt det var på riktigt?

Men nöjd över att ha klarat en extra kilometer och troligtvis lite extra så tog jag helg och gick hem. Arlanda får klara sig utan mig i dagarna tre.

I morgon väntar bodypump med finaste Benita, ska bli så kul!!! Hoppas det inte är nya releasen på passet, jag vill ha kvar detta grymma pass som är nu, gillar det skarpt.

Edit: mätte upp rundan på iForms hemsida och då blev den 6,8km. =) Det stämmer lite mer med tempot som jag tyckte jag höll, 7minuter per km.

11 Thoughts on “Där försvann 4 dagar i ett nafs

  1. Visst är Box kul! Jag har gått fyra gånger nu och gillar det massor. Man blir helt slut, speciellt i benen tycker jag. Instruktören kör gärna en massa benböj 🙂 På mitt gym är det tvärtom med tiderna däremot.. boxpassen går redan kl 18 så jag hinner knappt ta mig dit när jag jobbar! Önskar de hade fler pass som började senare. Bra jobbat med löpningen också!

    • Benböj var det för oss också. =) Eller att stå brett isär med benen, böja sig ner, stå kvar där i vad som kändes som en evighet för att sen göra ett upphopp. Riktigt jobbigt!!! Benen var så skakiga efteråt.

      • Ja man blir skakig. I händerna också märker jag 🙂 Tror inte vi fått stå brett isär så där. Däremot kör vi två sparkar, benböj, två sparkar, benböj etc i en evighet känns det som. Även den som har mitzarna får göra benböj! Men det är en kul träningsform och jag kände efter bara 3 gånger att jag har utvecklats och blivit starkare!

  2. PtTess on September 2, 2011 at 11:47 said:

    Jag har faktiskt gått över till funbeats app. Den reggar bättre än runkeeper. Dessutom läggs träningen in direkt, vilket också är bra:)

  3. hahah krigarn som köttar genom sjön

    • Eller hur! =)
      Sen är det en nybyggd kabelbana för vattensport i sjön just där så jag kryssade mellan dem också. 😉

  4. Låter riktigt kul med boxen! Och träningsvärken är ju ett bra kvitto… 😉 Härligt att du klarade den extra kilometern också 😀

    • Vaden har fortfarande inte lugnat ner sig. =) Kände inte av den i dagens pumppass men sen kom det tillbaka.

      Eller hus, jag är mycket nöjd med 6,8km. Då vet jag ju att jag kommer klara nästa veckas 7. =)

  5. Jag blir så avundsjuk! Jag vill också gå på pass! Spinning och pump är så kul 🙂

    Mvh, Pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation