Inte illa alls faktiskt!

Tränade alla dagar utom fredag, mycket bra! Lite kondition, lite styrka och lite yoga och lite annat däremellan. Känns mycket bra. Målen ligger på 100%, antal träningsdagar ligger över till och med. Avbokade ett pass, Dance Aerobicen. Hade ju tränat pump tidigare på dagen och jag var helt slut. Jag är ingen som kan träna både förmiddag och kväll. Puh. Men någon gång ska den testas med. Verkar som om många av klasserna byter koreografi nu efter sommarschemat så jag får väl passa på snart att testa. Innan alla kan och bara jag står där och ser ut som en klump med två vänsterfötter. =)

Planen för nästa vecka:

Med jogging efter jobbet på torsdag och styrketräning på lördagen. Vilodag på onsdagen. Hoppas den planen håller lika bra som denna veckans. Box blir spännande, hoppas bara jag inte somnar stående, jag tycker träning klockan 20:00 är lite sent jag plus att jag gått upp vid fyra den morgonen. Blir till att sova middag när jag kommer hem kanske. =)

3 Thoughts on “Träning vecka 34

  1. Vad duktig du är, vilken träningsvecka! Tack för hjälpen med diagrammen, det ska nog gå bra nu men jag väntar tills jag har lite mer minuter att visa innan jag lägger upp det på bloggen 😉

  2. Vilken träningsvecka!! Bra jobbat 😀 Peppkram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation