Har nog glömt bort att nämna detta. SATS kör med jämna mellanrum utmaningar för att få folk att börja träna kontinuerligt så därför lockar de med en present som man inte vet vad det är för något som man får efter att man tränat minst två gånger i veckan i 12 veckor. Förra sommaren hade de en väska. En nätt svart axelväska. Jag vill ha en sån väska. Så nu vågar jag inte annat än att hoppa på dessa utmaningar varje omgång. Tänk om det är väskan och jag missar den?! Jag har hunnit få en vattenflaska och nu sist så var det detta.

En liten handduk och ett svettarmband med ett fiffigt fack med dragkedja till nyckeln till skåpet. Använde svettbandet när jag sprang häromveckan. Funkade finfint även om det satt lite tajt. Man fick välja mellan några olika färger och i brist på rött så blev det tjusigt lila. =) Sommarens utmaning startade denna veckan och över sommaren ser den lite annorlunda ut, 12 gånger ska man träna på SATS och 12 gånger är fria aktiviteter, löpning, simning, inlines mm. Det ska jag klara av banne mig och jag vill ha en väska när dessa 12 veckor har gått. =)

2 Thoughts on “Presenten från SATS

  1. Bra tävling faktiskt, just att man måste hänga i! Ganska lång period och två gånger i veckan känns görbart tycker jag. Det verkar ju dessutom vara grymt smart att inte berätta vad presenten är (fungerar ju på dig iallafall 😉 )

  2. Jättefina! Svettarmband är en bra idé, jag blir jämt så svettig och det är bättre att torka av sig på ett armband än på tröjan.

    Trevlig helg!

    mvh//pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation