Davids svåger fyllde år i veckan och i helgen som var så hade han en stor fest för att fira. Jag ville känna mig supersnygg och gick till Noa Noa och kikade efter något att ha på mig. Jag hittade klänningen jag gifte mig i i den butiken så jag får alltid en härlig känsla i magen när jag är där och tittar. Gillar kläderna även om jag önskar de kunde ha lite mer starka färger, där finns mycket pastell och ljust. Men jag hittade i alla fall en klänning som satt perfekt, sen var det bara kvar att välja färg, vitt, ljuslila eller ljusgrå. Den vita gick bort för det kändes som en studentklänning. Den gråa tyckte David såg lite höstig ut så det slutade med den ljuslila.

Jag kände mig väldigt fin i den på festen och fick många härliga kommentarer om att jag var fin och en sa till och med att nu var det väl bra med viktminskningen, nu var jag väl nöjd. Visst har viktminskningen förändrat mitt liv och mig själv också för den delen men nöjd är jag inte. Det kanske inte syns när man är uppiffad till fest men det finns ju massor kvar att göra. =)

Blåmärket från naprapaten försökte jag sminka över så gott jag kunde men som ni ser syntes det ju väldigt mycket i alla fall…Blev glad nu när jag ser att mina armar inte ser ut som stora segel längre. Tycker nog de ser riktigt normala ut.

22 Thoughts on “Klänningen

  1. Emma on May 21, 2011 at 09:57 said:

    Ohlala!! Vilken puma! Så jäkla duktigt jobbat! Kramkram

  2. Wow Elin, du är så jäkla snygg alltså!! Och grymt snygg klänning!!

    Pusspuss

    • Elin on June 9, 2011 at 23:29 said:

      Tack! Dags för en date snart? När har du semester? Pusspuss

      • JAAA det tycker jag verkligen!! Jag har semester vecka 30-32, och så nästa vecka, men då åker vi till Göteborg, woho!! 😀 Jag ska kolla schemat sen när jag kommer hem så får vi planera in en date, Stockholm by summer såklart! 😀 Pusspuss

  3. Jättesnygg är du och snygg klänning! NoaNoa är också en av mina favoriter sedan lång tid tillbaka. Jag gillar dem just för att de i normala fall har rätt mycket färgglada kläder. Var och provade korallröda jeans igår tex. Men det är lite olika beroende på säsong. Kan tipsa om deras outletbutik i Barkarby.

  4. Du är jättefin!!! <3

  5. Kristina Z on May 21, 2011 at 15:05 said:

    Skitsnygg bruden!!!
    Love the Boobs!!
    Kramis

  6. Henriettae on May 21, 2011 at 18:12 said:

    Så snygg du är! Och ingen mage! Det tycker jag är det tuffaste – det är ju helt platt där ju!! Och klänningen passar jättebra, den butiken hamnar på spana in-listan. 🙂

  7. Åååh så fin du är Elin! Klänningen satt som klippt och skuren. Kram

  8. Jättefin! <3

  9. Du ser supersmal ut! Fin klänning också!

    Pepp fr mig!

  10. Therese on May 22, 2011 at 19:56 said:

    Du är jättefin!!!

  11. Den satt verkligen perfekt som sagt! Vad fin du är 🙂
    Jag tycker Noanoa har väldigt fina kläder, ljuva, men jag känner mig inte bekväm alls i de pastelliga färgerna heller. Men det kanske inte vore detsamma om de hade starka färger? 🙂

  12. Patricia on May 23, 2011 at 12:36 said:

    Otrolig fin…!! Vilken figur.

  13. Du strålar! Och dina armar är superfina!

  14. Du är verkligen supersnygg! Och du klarar dig utan bh ser jag 🙂

    mvh//pernilla be

    • Elin on June 9, 2011 at 23:31 said:

      Nej kära nån, klart det göms en BH därunder, skulle känna mig väldigt obekväm utan en. =) Urringningen var OK om man stod upp, det blev lite jobbigt när man satt ner för då kändes det som om de skulle ramla ut…. Men maken sa det inte var någon fara och då får man väl lite på honom =)

  15. Så fin är du Elin

  16. Jättefin kropp, lagom tycker jag! =)
    Gillar din blogg. Kämpar själv massor med vikten men kommer liksom ingenstans.
    Känns som om jag ger massor, men får inga resultat, så jag ger upp hela tiden.
    Hittar inte glädjen i träningen och ser det som ett jobbigt måste som jag inte vill göra.
    Har du några tips?

    Kram

    • Elin on June 9, 2011 at 19:07 said:

      Tack!

      Sorry för ett sent svar, har varit lite off själv jag också. Rackarns förkylning.

      Jag tycker att det är enklare att tycka om att träna när jag suttit ner och verkligen tänkt till varför jag vill träna. Varför vill jag inte ha kvar det träningslösa livet? Vem vill jag vara, den som inte tränar och kanske känner sig ganska onyttig. Eller vill jag vara den hälsosamma personen som försöker göra det bästa med den kropp jag har, att orka göra det jag vill i mitt liv. Sen är det förstås lättare om man har någon att träna med. Jag har inte det men kan tänka mig att det är roligare att träna ihop med någon. Men den bästa motivationen är att verkligen sätta sig ner och fundera på vad det är man vill förändra i sitt liv, då blir det lättare att gå till gymmet sen.

      Lycka till!
      Kram

  17. Herrejävlar vad snygg du är. Wow, wow, wow! Fan vad skönt, första sommaren som smalis, hur känns det? <3

    • Elin on June 25, 2011 at 12:19 said:

      Tack! Det känns mycket bra! Tyvärr har jag ju slackat av lite senaste månaderna så jag är inte så vältränad som jag var i början av året men vikten ligger kvar på en bra nivå, bara att jag tappat lite muskelmassa och blivit lite mer fladdrig kring magen. Armen och förkylningarna som avlöser varandra senaste 1,5 månaden hjälper inte till direkt. Men det känns SUPERBRA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation