Tänkte att jag skulle skriva att jag numera knappt tappar något hår alls. Om ni kommer ihåg i oktober så tappade jag obehagligt mycket hår som jag tyckte var lite läskigt. Var ju hos frisören för ett tag sen och hon sa då att håret har en tendens att säga ifrån när man inte direkt tar så bra hand om sin kropp. När man utsätter den för lite för hård behandling. Men håret reagerar lite i efterhand. Cirka 5-6 månader i efterhand. Går man tillbaka till min viktnedgång förra året så låg jag på i snitt minus 1kilo i veckan från starten i april till i början av september. Det var väl kanske  bara min kropps sätt att säga stopp, nu går det lite fort. För nu tappar jag knappt något hår alls och det jag tappade det är på gång att växa ut igen men det kommer ta ett bra tag innan jag får tillbaka det såsom det var innan. Min tofs nu är en eländig sak, så tunn att det inte ser fint ut. Men det kommer ju växa tillbaka så det är inget jag stör mig på.

8 Thoughts on “Håret

 1. Måste bara säga STORT grattis till viktminskningen och fan va duktig du varit 🙂

  • Tack!!!!

   Behöver höra och fatta detta lite då och då, annars går jag och gnäller över att jag inte går ner något men glömmer att jag faktiskt jobbat bort 25 kilo. =)

 2. Tack söta, söta Elin!
  Kram!

 3. Jag tappar galet mycket hår. Drar jag med handen i håret har jag därefter massor i min hand. Många reagerar över allt hår som hamnar som ett täcke över tröjan jag bär på jobbet.

  Måste ta hand om mig bättre, förtsår jag av ditt inlägg. handlar (ji) inte om viktminskning för min del….

  Ha det toppen.

  • Ja man får se upp med sånt där. Kroppen visar ju på när den inte är nöjd med behandlingen vi ger den. För mig verkar det som att det hjälpte med lite extra järn och sen förstås att viktminskningen avtog lite i hastighet. Stress, press och oro är sånt som liksom nöter med tiden och helt plötsligt tar det stopp.

   Pepp till dig och var rädd om dig.
   Ha en skön helg.
   Kram

 4. Va läskigt att du tappat så mycket hår. Men skönt att det går åt rätt håll nu! Snart är du både snygg, smal och det enda som är tjock är ditt hår 😉

  • Haha! Ja det har du rätt i.

   Det var verkligen riktigt läskigt där ett tag, tog till och med lite tid innan jag vågade säga något till maken… vet inte hur jag tänkte där men jag ville väl inte oroa honom. =)

 5. Nu är din fråga besvarad i bloggen! Trevlig helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation