Senaste träningen med PT Tess var det rygg som skulle tränas. För min skull så tog hon fram kameran och filmade lite när jag gjorde två av övningarna. =) Så roligt att se. Jag fattar ju liksom inte att jag står där nere på gymmet och gör dessa saker. Haha, snacka om trög.

Åh vad jag vill bli bättre på chinsen. Det ser så bra ut när folk gör dessa och kan göra dem ordentligt, utan hjälpmedel och kommer hela vägen upp. Det där blåa gummirepen hjälper mig upp nu och ni ser ju att jag inte kommer riktigt hela vägen upp. Men för att vara jag så tycker jag det ser mycket bra ut! Efter passet så satt jag och cyklade och tjuvkikade på kunden som var efter mig. Hon använde bara ett blått band tror jag och hon kom minsann hela vägen upp. Elin! Öva!

8 Thoughts on “Träning med PT

  1. Shit, inte klokt ju. Ser så jäkla bra ut.

  2. Grymt impad av chinsen! Vill sååååå gärna kunna göra sådan, men jag har aldrig vågat pröva ens. Vore otroligt pinsamt att inte komma upp med en massa folk där. Nu… får jag inte heller göra den övningen, men någon dag då ska jag pröva.

    • Tack! Känns lite overkligt. Har ni ingen sån maskin på gymmet där du kan göra dem? Där man står med knäna på en grej som liksom hjälper en upp olika mycket beroende på hur mycket vikt man sätter på. Den gjorde jag på i början med PTn. När jag sen inte kör med henne så går jag nog tillbaka till den, jag klarar dem inte utan hjälpmedel, gummibanden hjälper mer än man tror. Sen klarar jag inte många helt på egen hand heller. Efter ett tag tappar jag lite styrka och liksom faller bakåt med kroppen vilket gör det ännu svårare, då står PTn bakom och puttar tillbaka ryggen så jag är upprät igen. Haha!

  3. Var stolt över dig själv!

  4. Mycket mycket bra jobbat! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation