Spana in vad jag såg i spegeln på Lindex idag.

Den här pinglan i en klänning storlek 44. =) Kände mig hur fin som helst och ville helst inte ta av mig den. Gick vidare till H&M och såg två superfina röda klänningar men de kom jag tyvärr inte i i samma storlek. Eller ja, jag hade nog kunnat klämt i mig i dem om jag hade haft någon som hjälpt till med blixtlåset. =) Men det såg inte så snyggt ut, lite väl tajt. Men såna här klänningar kräver klackar. Jag kan inte gå i klackar. Hmm… Finns det kurser i hur man går i klackskor?

Sa jag att jag kände mig superfin?! =)

15 Thoughts on “Spana in detta

 1. Snyggo. Passa dig så jag inte kommer och stjäl dig 😉

 2. Superfint!
  Och man behöver inte ha klackar. Väl?
  Jag kan inte heller gå i det 🙂

  Finns snygga skor och stövlar utan klack också!

 3. Härligt Elin! Vad roligt. Vet att HMs kläder är mindre i storlekarna på det mesta. De är typ skit små. Behöver allt som oftast en eller ett par storlekar större där än på andra ställen. Men… huvudsaken att det sitter bra, egentligen, men siffran i bak är bra kul att ha liten, speciellt numera.

 4. Den där klänningen passar dig sjukt bra 🙂
  Och med klackskor lär man sig att gå i 😉 Så det är bara att tjura på med klackskorna.

  // Karro

 5. Superfin Elin, den där klänningen ser jag framemot att se live. Håller med flera av föregående talare att det är snyggt med klack till en sån klänning, du som är så bra på att träna, lägg till en till träning på veckoschemat, klackskogång. Kram Giggi

  • Klänningen fick dock inte följa med hem, den hade nog bara hamnat i en garderob och samlat damm är jag rädd. Är inte tillräckligt kaxig för att bära en sån klänning in public riktigt än. =)

 6. Vilken snygg klänning! Måste tipsa om att Esprit´s högklackade skor är lätta att gå i.

  Pepp fr mig!

  Och vad kul att Du köpte ett gäng nya BH´s! Man känner sig som en ny människa, eller hur? : )

 7. Vad säger du tjejen? Fick inte klänningen följa med hem? But why??? Du passade sååååå bra i den!!! Det är ju den ultimata new years eve dress =) Det kan ju bli din “den lilla svarta” 😉

  Tycker absolut du ska gå tillbaka och köpa den

  Du är så himla bra, heja dig!!!!!!

  KRAM

  • Haha! But why?! =)

   Jag går aldrig på några fester som kräver “den lilla svarta” =) Nyårsafton lutar det åt att jag kommer få jobba, så i år behöver jag den inte i alla fall. Men tack för att du säger att den satt fint, det gjorde den. Men det var mest för att fatta att jag verkligen kom i den som jag testade den. =)

   Kram kram och tack för peppen!

 8. Klackurs: Köp ett par skor med kilklack och börja öva med dom.

  • Har fått det tipset av en kompis med, hon är den som mest vill jag ska ha klackskor. =) Men jag tycker inte de är så fina så då känns det så dumt att köpa för att öva och sen inte ha dem annars. =)

 9. SNYGGING! 😀

 10. Jag hade samma klänning ju! 😉 Snygga vi är.

  • Absolut! Jag ska eventuellt på en fest med tema “den lilla svarta” så jag kanske måste tillbaka till affären. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation