Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 81,8
Nuvarande BMI 25,8
Veckans resultat -0,3
Totalt -23,6
Kvar till mål 1,8

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Käns bra med minus men det känns lite hattigt. Hoppas på ett minus till nästa vecka. Har ju varit lite varannan vecka plus, varannan minus senaste tiden. Sen som vanligt är veckans mål att fylla i checklistan varje dag.

11 Thoughts on “Vägning vecka 45

  1. det är nära nu! hurra för dig!

  2. Samma resultat för mig -0,3! Lite lite men nöjd trots allt.

  3. Grattis till minuset! Fyll i checklistan nu så blir det säkert ett minus nästa vecka också. Hejar på dig!

  4. Krispinsson on November 9, 2010 at 08:50 said:

    Grattis! Minus är minus!
    Undrar varför det blir som för dig med trög målgång för många viktkämpar. Är det fysiskt svårt att bli av med de sista kilona eller sitter det i psyket? Jag bara undrar… 🙂

    • Jag vet inte. En blandning av det båda kanske. Det är klart det blir svårare och svårare ju närmre målet man kommer men mitt mål är satt så pass högt så jag borde kanske inte känna av den svårheten riktigt ännu. Sen har jag ju hållit på ett tag och vilken diet man nu än kör så kommer man ju till en punkt när det helt enkelt inte är roligt längre att registrera PP, kcal eller vad man nu räknar. Jag är så långt ifrån där jag var i början av min resa. Med just glädjen att fylla i checklista och annat. Jag har det helt enkelt inte i mig nu.

      Jag äter ju inte som jag gjorde innan, med absolut ingen koll alls. Mycket har blivit en vana. Frukosten och mellanmålen är enklast. Gröt varje morgon och fruktsallad, kanel och keso till mellanmål. Det tillsammans med träningen gör att jag står relativt stilla. Vilket också är skönt. Att veta att jag kan stå stilla i vikt. Med all den historian man har bakom sig, inte direkt jojobantning för det känns som något i en mer snabb takt än det jag hållit på med, men tre år då man går upp som följs av ett år då man går ner, som följs av ett år då man står still och sen runt runt.

      Jag vet helt enkelt inte. Det borde ju vara enkelt att komma tillbaka till PP-räknandet då jag vet att gör jag det så kommer resultaten men ändå så funkar det inte. Jag är så trött senaste tiden. Det här men vinter, slask, vintertid, mörker mm tar all min energi. Den energi jag har går åt att ta mig upp om mornarna, gå till jobbet, gå och träna och sen är det slut. Tur man har en stöttande man hemmavid. Annars skulle jag aldrig få någon middag i mig. =)

  5. Tess (sim2fil) on November 9, 2010 at 12:32 said:

    Grattis!!! Det behöver inte gå fortare än så men förstår din känsla, snart är du i mål!!! Härligt!

  6. Gratulerar till minuset. Nu har jag också kört igång. Tittar in snart igen. kram på dig

  7. Grattis! Du är ju så otroligt nära din målvikt. Måste kännas underbart!

  8. vad händer med Elin och bloggen när du nått målet ditt?
    Nu är jag tillbaka med stormsteg också.

    Kul att ha tid till lite blogg igen.

    • Jag vet inte riktigt. Elin är nog en stolt Elin när hon når målet sitt. Tänk vilken prestation. Troligtvis kommer hon revidera målvikten lite och fortsätta ett tag till, 80 är ett ganska tungt satt mål, alltså ett par kilon till skulle nog inte skada efter det. Bloggen blir kanske en motion- och hälsoblogg i största allmänhet. Eller så hoppar jag över till min vanliga blogg utan vikt på slutet, där har det inte hänt mycket senaste året. =)

      Detta är min värsta vecka på jobbet och jag är nu helt slut. Vilken vecka. Har så mycket i mitt huvud att allt bara snurrar. Men nu är det helg och ledig i dagarna tre.

      KRAM KRAM

  9. Vad roliga berätteelser du delar med dej. Tack 🙂 Kändes som jag inte var den enda med bröstproblemet altså. Typiskt att det ska ta fett därifrån ;D

    Nu är det snart helg! YEEAHAA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation