Denna vecka har varit bra träningsmässigt tycker jag. Två dagar med jogging, tre dagar med pass på SATS och två vilodagar. Dessa är nog mina favoritpass, afron för att man verkligen släpper loss och bara kör järnet, BodyPumpen för att jag gillar att känna att jag blir starkare och klarar mer och mer, kroppen känns så skön efteråt, totalt slutkörd. Sen dagens pass, BodyCombat, det kräver att man tar i trots att man slåss i luften men det känns härligt att göra alla övningarna och jag är absolut helt slut efteråt.

Men det som jag är gladast över är att jag tycker det är roligt att jogga igen. Underbart! I morgon direkt efter jobbet är det dags igen. Det enda som kan stoppa mig är om det är för halt, jag är lite rädd för att halka omkull. Sen skulle jag behöva uppdatera min joggmusik lite, är lite trött på den jag har i lurarna. Någon som har någon favoritlåt som är den perfekta låten att springa till?

Ligger helt i fas med alla delarna på utmaningen, joggingen ligger jag lite före i men det känns bara bra, det kommer komma veckor med snö och halka så det är väl bäst att kämpa på medans det är barmark, sen blir det trista löpbandet sista veckorna troligtvis. Utfallen är jobbiga och burpees likaså, allt det andra känns OK, skulle vilja ha ett par tyngre hantlar, de jag har är 2kg och de känns lite lätta.

3 Thoughts on “Träning vecka 44

  1. har du spotify så kan du gå in och lyssna på lite spellistor här: spotify:user:jointhemovement:playlist:4DiW8MrYfCsiSu2LGDYyLj
    spotify:user:jointhemovement:playlist:50L0RH5AToW4xEQ21axaQa
    spotify:user:jointhemovement:playlist:0ZrJup9g55zUHueHH0NbE7
    spotify:user:jointhemovement:playlist:06vrgaQwXtTpM5FpOETjcl

    och om du hittar någon du gillar kan du youtube-a och sen ladda ner ett program som heter dvd videosoft där man kan ladda ner youtubeklipp och göra om dom till mp3-filer 🙂 låter mer komplicerat än vad det är haha

  2. Jag kör mr vain på repeat! min absolut bästa jogginglåt! No limit med 2unlimited funkar också bra! 🙂

  3. Bra jobbat!
    I det här vädret är jag rädd för att gå.
    Jag längtar efter att springa men ibland känner jag av mina knän, onödigt att slita på dem och dra på sig skador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation