Någonstans inom mig ska jag nu hitta tillbaka till att räkna PP. Senaste veckorna har jag inte räknat alls. Tränat bra och även ätit ganska bra. Tillräckligt bra för att ligga still i vikt. Men jag vill ju gå ner sista biten. Jag vill klara detta. Jag ska klara detta. Trots att advent, en semestervecka och jul finns framför mig så ska detta gå. Så nu tar jag fortsatta tag.Uppenbarligen har jag lite svårt här på slutet men det ska gå. Jag sätter inte så höga mål som jag haft tidigare. Jag sätter små sunda mål. Tre hekto ner i veckan och jag är i mål till nyår. Det låter väl alldeles perfekt.

Denna vecka har varit hemsk på alla sätt och vis. Så trött som jag varit och så mörkt och kallt som det känts. Har inte orkat ens sätta mig vid datorn. Vilket i sig är ganska sunt men jag har saknat att dela med mig och läsa om mina nya bekanta som jag hittat genom denna blogg. Jag får se upp, jag har en tendens att gräva ner mig i en grop så här när det blir vinter och mörkt. Måste se till att mota bort detta. Boka in roliga saker.

10 Thoughts on “Hitta tillbaka

  1. Krispinsson on November 15, 2010 at 00:56 said:

    Färdig till nyår vore väl inte fy skam. Massor med ljus är ett bra botemedel mot mörkret, bunkra värmeljus och blockljus och elda på!

  2. Du kan, du vet hur man gör och du fixar det!! 3hg i veckan tycker jag är ett bra mål!! Peppkram!

  3. Kör hårt!
    Du kan fixa det, det är jag helt säker på.

    Visst är det fasligt mörkt ute, man får ligga i för att ta tillvara på de få timmar av dagsljus vi får den här tiden på året. Jag har alltid känt av deppet som kommer med mörkret men träningen har verkligen hjälpt. Kicken man får efter ett grymt pass gör underverk även för en ljus-suktande, höst/vinter-deppig själ.

    Kram på dig.

  4. Kristina Z on November 16, 2010 at 10:20 said:

    Du och jag imorgon babe! Behöver också ryckas upp ur mörkret, kan inte tänka någon bättre medicin än du!
    Kram Kram

  5. Testa viktväktarna på nätet en period- det hjälpte mig att peppa när jag kört fast ett tag med att räkna points

    • Det är det jag kör med hela tiden, undra om det skulle peppa mig att mer börja skriva för hand då? Men jag är en datortyp så jag tvivlar på att jag kan hålla allt det i huvudet. =)

  6. Aaaaaa! Kanske det skulle peppa Dig att lägga ut checklistan på bloggen en vecka eller två? Det testade jag ett tag.

  7. Jag känner likadant när det är mörkt och kallt ute. Det snöar, det regnar, det blåser, det är kallt. Trist.
    Fast man kan ju träna inomhus, finns inga undanflykter, egentligen. Vi får peppa varandra eftersom jag också känner det motigt just nu. 🙂

    • Visst är det jobbigt. November… tror det är min värsta månad. Det här slaskblasket utanför dörren är inte så lockande precis. Inomhusträning is the deal nu för tiden. Undrar om jag kommer ut på någon mer joggingrunda? Är lite rädd för att halka så jag behöver nog barmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation