Jag önskar jag vore bättre på roddmaskinen. I och för sig så har jag kanske suttit på den två gånger än så länge, en gång när PTn visade hur jag skulle göra och en gång då jag testade en vecka senare. Men jag vill verkligen ha den att variera med bland konditionsmaskinerna. Cykel är helt OK, gillar sittande cykel, men crosstrainern och löpbandet känns sisådär. Med roddmaskinen så händer det saker hela tiden, man måste koncentrera sig lite för att hålla tekniken. Löpband och crosstrainern känns det som om man bara nöter på.

Försöker memorera allt han säger på videon men när jag sen sitter där kommer det vara blankt i mitt huvud. Någon som har några bra knep? Någon roddexpert där ute?

3 Thoughts on “Roddmaskinen

  1. Jga är absolut ingen expert. men, jag gillar roddmaskinen. Det svåra tyckter jag är hållningen. Kämpa vidare så ger det sig nog snart. Kram

  2. Rodd är grymt effektiv träning för hela kroppen! Synd bara att det är så sjukt tråkigt. :/

    • Jag tycker nog att alla dessa konditionsmaskiner är ganska trista, cykeln, crosstrainern och löpbandet. Ska bli bättre på att lyssna på något radioprogram eller så när jag använder dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation