Denna veckan har det varit lite upp och ner med. Jag mår inte tipptopp. Eller ja, kroppen är det ingen fel på, det är inne i mitt huvud som felet sitter. Alldeles för många tankar som far fram och tillbaka, utan ordning och det gör mig så trött och slut.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till mamma i Uppsala och hjälpt henne komma i ordning lite i hennes lägenhet. Men jag kände redan igårkväll att jag inte skulle orka. Hade en total meltdown när jag kom hem på kvällen, tur man har en make som vet hur han ska hjälpa. Så idag blev det i stället sovmorgon och sen lite lagom pyssel. Ljusslingan åkte upp på balkongräcket, kunde inte hålla mig längre. Städade lite på balkongen. Middagslagning, David är inte bortskämd med att inte behöva göra något alls till middagen men idag så serverades den bara framför honom. Sen på kvällen så skulle jag få ha en hemmakväll ensam då David skulle spela badminton med en kompis. Men kompisen ringde och sa han var sjuk så jag blev stand-in. Har inte spelat badminton på åratal. Vi spelade lite för några år sen men tekniken var helt borta. Fick till och med en blåsa i handen… Ajajaj… David är lite för bra så när vi tog paus så hade jag honom till att göra 10 upphopp så han skulle bli lite seg i benen, så jag hade mer av en chans att slå honom. =) Kom inte ens i närheten, körde två matcher, 21-1 och 21-3… Men jag är nöjd ändå, skönt att röra på sig och kul att göra något annorlunda mot min vanliga träning.

Visst ja, blev ruskigt glad i morse när jag klev upp på vågen, jobbigt att jag nu jobbar tre morgonpass och då visar vågen lite vad den vill, kommer bli så spännande på måndag. Längtar!

3 Thoughts on “Det blev lite träning i alla fall

  1. Hösten är tuff för många, jag tillhör också dem som svackar rejält på hösten. Sept-okt funkar bra, men november och februari är de värsta månaderna. Men snart är det första advent och klarar man av att julfira lite lagom så är december en härlig tid. Men det blir lätt lite för mycket krav, och mer krav orkar jag absolut inte med just nu.

    mvh//pernilla be

  2. Jag ska hålla min tummar för dig på måndag, hoppas att det ger resultat. Insåg att vill jag ha ett normalt socialt liv ska jag ta all hjälp jag kan få, plus sidan vinner stort över minus sidan!
    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation