Vår 7-veckors utmaning tar slut på tisdag och på onsdag drar vi genast igång med nästa. Vi är på gång nu! Så här ser nästa utmaning ut:

 • Promenad 30min/dag -> 210min/vecka
 • Jogging 5min/dag -> 35min/vecka
 • Utfall 10/ben/dag -> 140/vecka
 • Upphopp 10/dag -> 70/vecka
 • Situps 30/dag -> 210/vecka
 • Kasta ben 10/dag -> 70/vecka
 • Burpees 5/dag -> 70/vecka
 • Hantlar 30/dag -> 210/vecka

Tror detta kommer bli kanon! Så bra att vi fått med joggingen, den har en tendens att falla bort lite… speciellt när hösten och vintern är här. Promenader eller motion på gymmet blir perfekt, 1 timme varannan dag. Jogging blir 5km i veckan. Utfall är jag urkass på och behöver enligt PTn öva på ruskigt mycket. Upphopp tar knäcken på mig. Situps för att få midjan som jag vill ha den. Kasta ben kommer bli så jobbiga… Även burpees…. Sen valfria hantelövningar. Vi har tagit med en hel del superjobbigt så det kommer bli en utmaning utan dess like.

Oj oj oj. Den håller på hela vägen fram till mellandagarna. =) 8 veckor.

Här finns ett dokument att ladda ner för den som vill hänga på. =)

8 Thoughts on “Nästa utmaning startar på onsdag

 1. Hej, Jo det är kul att simma och speciellt när det börjar flyta på lite (oj ofrivillig ordvits!)
  bilden vid inlägget är en näsklämma, försökte nämna dessa för dig tidigare, då du skrev att du har problem med vatten i nästan. Det är alltså en klämma som förhindrar detta. Man kan köpa dem på vanliga simhallar vad jag vet och såklart kan man använda dem även om man inte crawlar. Try it! Jag tycker det är super 🙂
  Låter schysst att ha en kompis som kan, jag tycker absolut att du ska be om lite lektioner! 🙂
  Ha en bra vecka!
  /Annan

  • Åh, jag måste ha missat det svaret. =) Tack för att du sa till igen. Ska kika efter det nästa gång i simhallen.

 2. Oh yes cant wait tills det är dags 😉 jaa det här kommer bli en riktigt tuff utmaning må jag säga.. ;D Början på onsdag ska bli trevligt att börja med en joggingtur 😉 pusspuss

 3. Pernilla23 on November 2, 2010 at 15:20 said:

  Hej! En liten fundering, hur kastar jag ben?? 🙂

  • Haha! Jag trodde det var en välkänd övning men en liten googling senare och något säger mig att så inte är fallet. Det är när du ligger på rygg på golvet, någon står vid ditt huvud, du håller liksom runt anklarna på den personen, du lyfter upp båda benen rakt upp och personen puttar tillbaka dem (lite försiktigt) ner i golvet igen, du bromsar innan de tar i golvet och så upp med dem igen. Hoppas du förstår, säg till annars så får jag filma Emma på jobbet när hon gör dem, det är hon som hittat på att de ska vara med i utmaningen. =)

 4. Hej! Tack så jättemycket för idag. Hade det inte varit för dig så hade jag skippat träningen! Men det var så bra för mig att både komma ut och komma iväg att träna! 🙂 Och tack för nageloljan, den ska definitivt användas – vad söt du är! 😀 Och jag måste säga att du har jättefin kropp och så sjukt grym resa du har gjort! Jag längtar tills jag också ser 80 på vågen 🙂 Dock pga min längd så kommer jag inte ha BMI 25, men tror jag kommer trivas där!
  Lägg gärna till mig på Facebook (vet inte vad du heter i efternamn, hehe ;). Helmi Nuutinen heter jag! KRAM 🙂

  • Tack ska du ha! Vad snällt av dig att säga att du tycker min kropp är fin. Den har gått från att vara en stor blob till vad den är nu och jag är så stolt över att den gör allt jag säger åt den att göra. =) Du kommer också komma till 80. YOU GO GIRL!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation