Helt klart nöjd med veckans träning. Träning med PTn i måndags, benen fick vad de tålde så det räckte och blev över. Sen orkade jag träna varje dag onsdag-fredag efter jobbet. Mest nöjd med att jag orkade jogga 5km i onsdags. Mycket nöjd. Nu ska jag bara lyckas få med Emma på det nästa onsdag. Det här med att vi gått över till normaltid gjorde ju helt plötsligt att det är väldigt mörkt när vi slutar klockan 16… reflexväst på!

Sen avbokade jag båda passen i morse. Det skulle ha varit spinning och core. Det blev lite mycket och jag behövde ta det lite lugnt.

Nu är min lillasyster på besök och vi ska göra stan i dagarna tre. Så skoj!

6 Thoughts on “Träning vecka 43

  1. Härligt Elin! Du ser du kan jogga! Tjejmilen nästa år? 😉

    Klokt att avboka passen när du känner så. Vila är nödvändigt.

    • Tjejmilen nästa år ska det bli! Vi är tre från utmaningstjejerna som definitivt ska springa. Något för att fortsätta med joggträningen, något att träna inför.

  2. Vilket fint cirkeldiagram det blev med alla olika träningssorter ocskå, bara det kan vara något att sträva efter kanske ? 😀

  3. Riktigt bra träningsvecka! 🙂 Jag hoppas en dag att kunna visa upp lika många minuters träning som du 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation