Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 82,1
Nuvarande BMI 25,9
Veckans resultat +0,5
Totalt -23,3
Kvar till mål 2,1

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

En vecka plus en vecka minus, en vecka plus en vecka… Jag lyckades klara att räkna mina PP i början av veckan, sen tappade jag det igen. Tur jag tränar så pass mycket att jag klarar mig ganska bra ändå. Glömde att väga mig i måndags då lillasyster var här och morgonen inte riktigt var som vanligt. En hel del oplanerad mat ute och en hel del mycket bra planerad mat hemma har hennes vistelse gett. Plus lite bonus som inte vanligtvis slinker mer. Men det var väldigt kul att ha henne här och vi har nog lärt känna varandra lite bättre.

Idag var jag på BodyPump i SATS Liljeholmen, killen som har det är så rolig, är vanligtvis ingen som gillar när det sjungs med i låtarna men på något vis är det OK när han gör det. Han är så peppande annars så han kanske kommer undan något som andra inte skulle göra. =) Alldeles för många där dock, mina vanliga vikter tog slut så jag fick ta tyngre än de jag brukar! Vilket säkert ändå inte är tillräckligt… PTn skrattade när jag talade om hur mycket jag hade på stången tidigare i veckan. Ska fråga henne till nästa gång hur mycket hon tycker jag ska ha på de olika delarna och bara helt enkelt köra på det. Jag tror alltid jag är svagare än jag egentligen är. Men det roligaste med träningen var att träffa Pärlan! Hur gullig som helst och trots migrän tidigare på dagen så kom hon och tränade med mig. Starkt gjort av dig! Hoppas vi kommer ses på träning igen!

2 Thoughts on “Vägning vecka 44

  1. Men så synd att det blev som det blev. Upp på banan igen, du har ju en förklaring till varför det blev som det blev. Då kan du göra rätt den här veckan. Två komma ett kilo kvar nu bara! Kämpa!!

  2. Fyll i checklistan den kommande veckan så kommer nog allt gå bra.
    Tänk så nära du är din målvikt! Jag blir avundsjuk, men absolut inte missunnsam! Du har gjort ett fantastiskt jobb med din livsstilsförändring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation