Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 82,2
Nuvarande BMI 25,9
Veckans resultat +/- 0
Totalt -23,2
Kvar till mål 2,2

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Här står det still. Jag trodde det skulle bli ett minus, i alla fall ett par hekto minus. I söndags sa vågen 81,9 vilket var nice, tidigare i veckan så har den till och med sagt ännu mindre än så. Sen var det några som åt scones till middag igår… vilket inte var så smart men det var vad det blev och idag sa vågen 82,2. Så ett självförvållad plus minus noll är vad jag noterar bland viktresultaten idag.

Tyvärr är det inte bara dåliga middagsval som står bakom detta resultat. Om ni kikar upp i högermarginalen så kanske ni förstår vad mer jag gjort fel. Summerar jag ihop oktober månad hittills (17dagar) så får jag följande

 • 4 dagar som jag fyllt i checklistan till punkt och pricka
 • 1 dag som jag delvis fyllt i checklistan
 • 12 dagar som jag inte alls fyllt i checklistan

Det finns roligare saker att göra för 150:- i månaden och om jag klarade att gå ner i vikt utan Viktväktarna så skulle jag göra det. Så nu är det fortsatta tag som gäller. Checklistan ska fyllas i, motionen ska registreras. Taggad till tusen och med grymt bra människor som stöttar, maken, släkt och vänner och brudarna på jobbet. Ni vet vilka ner är! Fasiken, sista två veckorna på vår utmaning, nu kör vi så det ryker! Nästa utmaning börjar dagen efter! Nya och gamla övningar, ett utmaning att bita i.

6 Thoughts on “Vägning vecka 42

 1. Stabilt psyke, härligt!
  inget att hänga läpp för när du vet orsakerna, nya tag mot samma mål.

 2. Så synd… men det är ju inte upp och du vet varför. Då går det lättare tycker jag. Då kämpar du på den här veckan, en i taget. Målet är ju såååå nära. Kom igen Elin!

 3. Skönt att det inte blev ett plus i alla fall. Och du vet ju precis hur du ska göra för att lyckas, så lycka till! 🙂

 4. Heja dig! Jag vet precis hur du känner dig. man är supertaggad till tusen dag efter dag efter dag – och plötsligt så orkar man inte längre och då tappar man kollen och då är det inte lika givet längre. För mig räcker det också att jag äter “några scones” för att en bra vecka ska ge dåligt resultat.

  Jag försöker inbilla mig själv att jag är allergisk mot snabba kolhydrater – ibland önskar jag faktiskt att jag fick magknip eller utslag för då skulle jag kanske låta bli att äta det.

  mvh//pernilla be

 5. Grymt bra jobbat ändå! Tänk att du har så lite kvar till mål! Av egen erfarenhet vet jag att man brukar börja slappa och tro att man kan det här när det bara är lite kvar. Jag har mitt första drömmål på 80 kg och det är så himla svårt att nå dit, fattas bara 1,9 kg och så börjar jag slarva och går upp lite och sen ner igen. Men det bästa är väl att vi har verktygen för att inte falla tillbaka till dåliga vanor längre utan vi tar tag i det i god tid. Du fixar det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation