Hur gjorde jag tidigare när jag gick ner så bra, i april, maj och juni? Jag räknade propoints med viktväktarna och jag joggade. Hur ska jag komma tillbaka till mina minus som jag så gärna vill se på vågen?

Räkna propoints och jogga.

Så igår bestämde jag mig för att det är dags att börja igen. I och med all ny rolig träning på gymmet så har joggingen liksom glömts bort lite. Har gjort något halvhjärtat försök utomhus och någon ännu sämre försök inomhus sen jag började på SATS i slutet av augusti. Då klarade jag 7 minuter på löpbandet innan jag var helt färdig. Men, Camilla, du hade rätt i din kommentar här. Det är klart man ska jogga utomhus!

Innan jag ens öppnat ögonen så visste jag vad det var för väder ute i morse. Ett smattrande mot rutan talade om det. David gick upp före mig och när han kom tillbaka från duschen så sa han något om att han hoppas jag hade en liten sol inom mig idag som lyste för utomhus syntes den inte. Det var så grått och trist och regnet gjorde det ytterligare lite värre. Men jag hade ju bestämt mig?! I med lite frukost och på med träningkläderna och sen ut. När jag kom ner utanför porten så kom jag på att jag kanske skulle ha tagit mössa och vantar. Men jag tänkte att jag skulle försöka i alla fall. Värmde upp lite och sen bar det av. Satsade på att klara 2,5km joggandes. Tog lite nya gator och stigar och vips så hade jag klarat dem, tyckte inte ens att det var särskilt jobbigt. Men valde ändå att gå efter det, förutom i några backar där jag joggade upp för att hålla värmen uppe. Testade lite upphopp med och de är ruskigt jobbiga. De är med på nästa utmaning. =) Frös inte alls om händer och huvud så jag klarade mig denna gång. Men en sån tunn mössa hade nog varit skönt, för att inte bli så blöt i håret av regnet.

Det är klart man ska jogga ute. På gymmet ser jag spegelbilden av mig själv, svettig och dan. Utomhus ser jag detta. Lite suddigt men det regnade på ganska bra här.

Jag är nöjd över mina träningskläder, speciellt byxorna som jag joggar i. Men vad har ni på er på överkroppen när ni joggar? Jag hade en t-shirt, fleecetröja och sen min snygga röda löparjacka som jag fick med prenumerationen på iForm. Den är kanon! Ska förbi Intersport nu innan jobbet och kika på lite tunnare fleecetröjor, de hade det för ett tag sen. Passar bra både till träning och nu när det börjar bli lite kallare på mornar och kvällar.

Kom ni ihåg hur det var i somras när jag sprang? Det var annat mot idag det. Men det kommer igen, det var ju faktiskt ganska jobbigt det med, man måste ut så tidigt för att det inte skulle vara hysteriskt varmt.

10 Thoughts on “Hur gjorde jag tidigare?

  1. Fan va bra jobbat tjejen! Snart är det dags för dig och mig att gå på miljödialog wuhuu ses snart pussokram

  2. Så jädra bra! Way to go girl. Klart man hellre ser den där vyn än sig själv (och då talar jag om sig själv inget ont om dig alls 🙂 )

    • Tack!

      Jag tar inte åt mig alls =) Ingen ser supersnygg ut när man springer. Tyckte faktiskt att det var jobbigt att se hur kinderna liksom hoppade i ansiktet på mig.

  3. Kul att du lyssnar… då kan jag inte heller smita undan mitt pass ikväll… Tack!

    Så härligt att du gjorde det! Ute är det en helt annan sak.

    Letar nu på nätet efter den trjöa jag har när jag springer… men den finns inte. Jag har en lite tjockare tröja… tjockare än en vanlig träningströja från SOC, finns på Stadium på löparavdelningen. Den är skön och släpper igenom luften utåt. Sedan har jag min tunna löparjacka av din modell. När det blir kallare får jag nog ha en tunnare trjöa under och sedan när det blir svinkallt ett ullunderställ. Du måste tänka på att inte stänga inne svetten, den behöver liksom ut. På benen har jag långa löpartights just nu. Du glömde väl inte refelxvästen?

    Har köpt en tunn mössa att springa i. Köpte en superbillig från SOC först men den var inge vidare.. åkte bara upp och gick inte ner över öronen. Titta efter en som är svängd ner över öronen. Mössorna har ofta ett konstigt hål ibak… det är till för att ta ut toffsen genom om du undrar. Vantar är ett måste för mig med.

    Lycka till med att löpa utomhus!

    • Här ska inte smitas undan någonting! Ut med dig i regnet du med!

      Var inne en snabbis på Intersport idag och kollade, men hade inte så mycket tid, fleecen jag var ute efter fanns kvar men bara i för stora storlekar så jag får leta efter annat. Idag gick kollegan hem från jobbet till Märsta och hon hade köpt såna tajta byxor, nu ska banne mig jag med ha såna! Såg ju så proffsigt ut! Jag hamnade i en tråd på funbeat om just att jogga när det är kallare och där pratade de om broddar som de skruvade(?) fast under skorna. Sen pratade de om någon konstig manick som man andas genom för att inte luften ska bli så kall ner i luftstrupen men det är nog lite väl för mig, folk hade ropat “Darth Vader!” efter honom när han kom springandes. =)

      Ska ut i morgon med hade jag tänkt, hoppas på uppehåll då. =) Tack för tipset om hålet i mössan, det hade jag nog inte kommit på själv, har liksom tofsen högre upp, så att den svingar så där tjusigt. =)

  4. Pernilla Be on October 19, 2010 at 20:29 said:

    Det är lättare i början och trögare mot slutet – tyvärr. Det är bara att kämpa på.

    mvh//pernilla be

  5. Klart att det är härligare att jogga ute, men nu börjar det bli mörkt på kvällarna och då tycker jag att det är lite läskigt. Jag använder mig av Crafts olika lager på överkroppen. Antingen lager 1 och 3 eller lager 1, 2 och 3 eller en t-shirt, lager 2 och 3.

  6. Krispinsson on October 20, 2010 at 00:04 said:

    Nu blir jag avis, var hittar jag joggmotivation nånstans? jag lyckas tammig ut en gång per år typ… Bra jobbat tycker jag och det är väl ypperligt att varva jogg och sats, kroppen mår bra av varierad träning.
    Hoppas du hittar nån bra överdel att jogga i!

    • Vet inte vart jag hittade den, men är superglad över att den är tillbaka. Nu ska jag bara anpassa mig lite efter årstiden i outfiten så kommer detta gå galant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation